Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Γνωστό κανάλι ξέχασε να κάνει ρεπορτάζ για μίνι φούστες στην παρέλαση

254805Δεν μπορούν να πιστέψουν τη γκάφα που έκαναν σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι των Αθηνών την 25η Μαρτίου, καθώς ξέχασαν να ενσωματώσουν ρεπορτάζ για το ντύσιμο κοριτσιών στις μαθητικές παρελάσεις.

Ενώ δεν έλειψαν τα πάνελ με συζητήσεις για μαθήτριες με μαντήλα, και οι αναφορές στον πάλαι ποτέ σημαιοφόρο Οδυσσέα Τσενάι, κάποιο άτομο της παραγωγής δυστυχώς ξέχασε να ετοιμάσει πλάνα από φετινές αλλά και περασμένες παρελάσεις για να γεμίσει ένα καλό πεντάλεπτο με εικόνες και τουλάχιστον 15 λεπτά συζήτησης για το θέμα.

Αντ’ αυτού οι θυμωμένοι καλεσμένοι του δελτίου ειδήσεων που ήταν έτοιμοι να μιλήσουν για το θέμα, ερωτήθηκαν σχετικά με την πορεία του ελληνικού χρέους.

«Το θέμα είναι πιο στάνταρ και από την κοπή πίτας των χειμερινών κολυμβητών. Αν ξεχνάμε και αυτό, ποιος να μας πει ότι δεν θα ξεχάσουμε του χρόνου τα ρεπορτάζ για το ποιες παραλίες έχουν γαλάζια σημαία ή το πώς γιορτάζουν τα κούλουμα στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας;» δήλωσε γνωστός διευθυντής παραγωγής ειδήσεων στο «Κουλούρι» όταν ρωτήσαμε σχετικά και συμπλήρωσε πως «Ίσως είναι καιρός τα σοβαρά δελτία ειδήσεων να πάρουν ένα μάθημα από τα σάιτ αθλητικού ή θρησκευτικού περιεχομένου, τα οποία ποτέ δεν ξεχνούν το συγκεκριμένο θέμα».