Τι σημασία έχει
Clear
9°C
 

Ενθουσιασμένος με την πρωταπριλιάτικη πλάκα του δημοσιογράφος που τον υπόλοιπο χρόνο απλά αναπαράγει ψεύτικες ειδήσεις από άλλα site

man_in_office_sitting_at_computer_hand_on_forehead_laughing_pbc13045Γελώντας δυνατά και μονολογώντας «ρε τι τους σκάρωσα», πέρασε την χθεσινή ημέρα της πρωταπριλιάς δημοσιογράφος ενημερωτικής ιστοσελίδας, ο οποίος ανέβασε στο site είδηση, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση πούλησε στην Τουρκία την ακρόπολη.

Ο 27χρονος συντάκτης, σκαρφίστηκε την παραπάνω ψευδή είδηση και δεν δίστασε να την δημοσιεύσει, βλέποντας με ενθουσιασμό ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την πίστεψαν. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην κανονική ροή της δουλειάς του, αντιγράφοντας άρθρο από ξένη ιστοσελίδα σύμφωνα με το οποίο το τέλος του κόσμου θα έρθει σε περίπου δύο χρόνια και το τέρας του Λοχ Νες έφαγε τρία μικρά παιδιά, αλλάζοντας μόνο τη γλώσσα από τα αγγλικά στα ελληνικά.

«Πολύ γελάω όταν την πατάνε κάθε πρωταπριλιά. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι να ψάχνεις ειδήσεις σε άλλα site και μπλογκς και μετά να τις αντιγράφεις, αλλάζοντας λίγο τον τίτλο. Μόλις τελείωσα την αντιγραφή είδησης σχετικά με τον υπεύθυνο αφρικανικής σκόνης, αποφάσισα να προχωρήσω στην πλάκα για την ακρόπολη. Μα πού πάω και τα βρίσκω», σχολίασε ο δημοσιογράφος, ο οποίος στο σημείο εκείνο μας άφησε γιατί είχε μόλις εντοπίσει μία είδηση που ανέφερε ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ εντοπίστηκε σε καφέ της Λαμίας.

Το «Κουλούρι» καταδικάζει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και ελπίζει αυτή η σαχλή συνήθεια να σταματήσει άμεσα.