Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

Ψυχολόγους επιστρατεύει το Spotify για όσους έχουν περισσότερα από 5 είδη μουσικής στην ίδια λίστα

515280485Άμεσα μέτρα ψυχολογικής υποστήριξης προς του χρήστες του αναμένεται να λάβει άμεσα η γνωστή μουσική υπηρεσία Spotify, επιστρατεύοντας ειδικούς για να παρακολουθούν όλες τις ώρες την συναισθηματική κατάσταση των συνδρομητών του.

Αιτία για την παραπάνω πρωτοβουλία, αποτελούν λίστες των ακροατών του, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν διαφορετικά είδη μουσικής, τα οποία εναλλάσσονται ακόμη και μέσα στην ίδια ώρα. «Έχουμε παρατηρήσει χρήστες, οι οποίοι στο ξεκίνημα της ημέρας ακούν ποπ, συνεχίζουν με μέταλ, μέχρι το μεσημέρι έχουν ακούσει χάουζ και τέκνο και τελικά κλείνουν με έντεχνο και πειραματική ροκ με διάφορα ακόμη στοιχεία από διαφορετικές μουσικές σχολές», σχολιάζει εργαζόμενος στο Spotify και συνεχίζει:

«Είναι προφανές, πως οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι στα καλά τους. Δεν γίνεται να ακούς τόσα είδη, πόσω μάλλον μέσα στο διάστημα μιας εργάσιμης ημέρας. Μόνο διχασμένες προσωπικότητες δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές και για να προλάβουμε τα χειρότερα, επιστρατεύουμε τους κατάλληλους ανθρώπους».

Ήδη, ο κολοσσός προχώρησε στην πρόσληψη εκατοντάδων ψυχολόγων, οι οποίοι αρχικά θα αποστέλλουν μέιλ και αν αυτό δεν κρίνεται αρκετό, τότε θα επισκέπτονται ακόμη και τα σπίτια των συνδρομητών, ώστε να βεβαιωθούν πως είναι καλά. Το μέτρο αναμένεται να ξεκινήσει πιλοτικά από τον Σεπτέμβρη, εκτός από ορισμένες πιο βαριές περιπτώσεις, οι οποίες θα λάβουν σχετικό μέιλ άμεσα.

«Αυτά είναι βλακείες, είμαστε μια χαρά», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» χρήστης ο οποίος αυτή τη στιγμή ακούει Metallica αμέσως μετά από Lorde.