Σε βλέπουμε
Partly cloudy
17°C
 

Έκτακτο: 6 ώρες έχει να βάλει Offspring ο Red FM

radio_stationΑπό τις 6:35 σήμερα το πρωί, όταν και τελείωσε το «Come Out and Play», έχει να ακουστεί τραγούδι των Offspring από τη συχνότητα του Red FM, σε μια απροσδόκητη εξέλιξη που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό αλλά και κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των ακροατών.

Το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού έχει πάρει «φωτιά» από συγχαρητήρια τηλεφωνήματα, αν και πολλοί είναι αυτοί που καλούν για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει συμβεί κάποιο τραγικό ατύχημα.

Πρόκειται για την πρώτη φορά στα 13 χρόνια λειτουργίας του σταθμού που συμπληρώνονται έστω δύο ώρες χωρίς να ακουστεί το καλιφορνέζικο πανκ ροκ συγκρότημα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε διάστημα έξι ωρών πριν το συμβάν μόνο το «Self Esteem» είχε παίξει τέσσερις φορές, ενώ συνολικά για το 2016 σχεδόν το 30% των συνολικών ραδιοφωνικών εσόδων του συγκροτήματος προερχόταν από το αθηναϊκό ροκ ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της τεχνικής δυσλειτουργίας, οπότε απομένουν οι περιπτώσεις του ανθρώπινου λάθους και της οικοιοθελούς παράλειψης εκ μέρος των παραγωγών του σταθμού. Το τελευταίο είναι και το πιο ανησυχητικό ενδεχόμενο, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως ο Red δεν είναι πια αυτός που ξέραμε, δηλώνουν γνώστες του ραδιοφωνικού τοπίου.

«Είναι ακόμη πολύ νωρίς και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως όλα δείχνουν ότι κάτι έχει συμβεί. Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, αυτό θα φανεί αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο. Προς το παρόν ας ευχηθούμε να είναι όλοι καλά στην υγεία τους» τόνισε ειδικός του χώρου, ο οποίος συνέστησε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στους ακροατές.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Red μόλις έβαλε το «Highway to Hell» των AC/DC και αμέσως πριν είχε παίξει το «Californication» των Red Hot Chili Peppers, οπότε κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό.

Το «Κουλούρι» θα συνεχίσει να παρακολουθεί το φλέγον αυτό ζήτημα και θα επανέλθει αμέσως για οτιδήποτε νεότερο.