Σαν να χέζεις ανάποδα
Sunny
20°C
 

Πάνω από 20 εκατ. € έχει εξοικονομήσει στη Disney για το μάρκετινγκ του Star Wars 27χρονος από το Παγκράτι

StarWarsΤουλάχιστον 20,4€ ευρώ έχει εξοικονομήσει η Disney από το μάρκετινγκ για τη νέα ταινία Star Wars αποκλειστικά και μόνο χάρη στον 27χρονο Λύσανδρο, ιδιωτικό υπάλληλο που κατοικεί στην οδό Αρχελάου στο Παγκράτι, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το εσωτερικό της εταιρίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 27χρονος τον τελευταίο μήνα περνά σχεδόν κάθε ώρα της ημέρας διαφημίζοντας το νέο επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων σε φίλους, συναδέλφους, απλούς γνωστούς αλλά και αγνώστους, συνεισφέροντας σημαντικά στο διαφημιστικό μπάτζετ του κινηματογραφικού κολοσσού.

Συνάδελφοι του από την εταιρεία πληροφορικής στην οποία εργάζεται, εξιστορούν πώς ο Λύσανδρος έχει ζητήσει ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου από τον καθένα ξεχωριστά να μην αφήσει να του ξεφύγει ούτε ένα «spoiler» για το νέο Star Wars, ενώ ο ίδιος κάθε πρωί μοιράζεται με κάθε λεπτομέρεια ό,τι διάβασε στα διάφορα φόρουμ το προηγούμενο βράδυ.

Σχολιάζοντας τις διαρροές, ο Τ. Μπλάντερ, υπεύθυνος μάρκετινγκ της Disney, επιβεβαίωσε έμμεσα την προσφορά του 27χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου στο μπάτζετ της εταιρείας, χαρακτηρίζοντας τον ως «ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

«Έχουμε παρακολουθήσει τον Λύσανδρο να μιλά ακατάπαυστα για το "Η Δύναμη Ξυπνάει", να πλάθει σενάρια για την πλοκή και την πορεία του κάθε χαρακτήρα, ακόμη και να σιγοτραγουδά το "Imperial March" όλη τη μέρα στη δουλειά. Είναι πραγματικά ανώτερος από οποιαδήποτε καμπάνια. Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν» συμπλήρωσε ο κ. Μπλάντερ, ο οποίος σχεδιάζει να αξιοποιήσει ένα μέρος από τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έχουν εξοικονομηθεί από την καμπάνια για να περάσει τον επόμενο μήνα στις Μαλδίβες.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος φανατικός θαυμαστής της διάσημης σειράς ταινιών δεν ήταν διαθέσιμος για δηλώσεις, καθώς αυτές τις ημέρες περνά τις περισσότερες ώρες κολλώντας διαφημιστικές αφίσες για τη νέα ταινία σε στάσεις λεωφορείου.

Όπως αναφέρουν πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος άλλωστε, ο Λύσανδρος συνήθιζε από μικρό παιδί να συχνάζει σε λόμπι κινηματογράφων ντυμένος σαν ένα μεγάλο, τριχωτό γέτι και ουρλιάζοντας άναρθρες κραυγές.