Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Καραγκούνης, Καρβέλας και Πάολα στην ελληνική έκδοση του show του MTV «Cribs»

karvelas2_h_630_450Μια ελληνική εκδοχή της μακρόβιας και εξαιρετικά πετυχημένης σειράς του MTV, «Cribs» αναμένεται να προβληθεί σύντομα από μεγάλο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος κι αγόρασε τα σχετικά δικαιώματα.

Η συγκεκριμένη σειρά, επιλέγει κάποιο δημόσιο πρόσωπο και στη συνέχεια επισκέπτεται το σπίτι στο οποίο διαμένει για μια ξενάγηση στους χώρους του, αλλά και μια επίδειξη των βραβείων ή απλά των προσωπικών αντικειμένων του ιδιοκτήτη. Οι ξεναγήσεις συνήθως επιδεικνύουν αίθουσες βραβείων, γκαράζ με στόλο πολυτελών αυτοκινήτων και εξωτερικούς χώρους απίστευτης έκτασης με πισίνες, γήπεδα κι άλλες εκπλήξεις. Η σειρά «τρέχει» στις Η.Π.Α απ' το 2000 κι έχει επισκεφτεί εκατοντάδες σπίτια δημοσίων προσώπων, καλλιτεχνών και αθλητών.

Πλέον, σειρά φαίνεται πως παίρνει το ελληνικό στερέωμα. «Με τέτοιο παλμαρέ στο ελληνικό σταρ-σίστεμ, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί τόσα χρόνια μια εκδοχή με Έλληνες η οποία θα μπορούσε να προβάλλεται ακόμα και στο εξωτερικό» σχολίασε στο «Κουλούρι» ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού το οποίο και θα προβάλλει την νέα σειρά.

Το ελληνικό «Cribs», το οποίο θα ονομάζεται «Τσαρδιά», έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για δύο σεζόν, με τους Έλληνες διάσημους να κοντράρονται ήδη για μια θέση στον «αέρα». Η πρώτη σεζόν έχει ήδη κλείσει για 32 επεισόδεια με τεράστια ονόματα όπως οι Νίκος Καρβέλας, Snik, Taki Tsan, Φοίβος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Καραγκούνης, Σάκης Ρουβάς, Κώστας Κόκλας και Πάολα να φιγουράρουν ήδη στο ρόστερ. Φήμες πάντως θέλουν τον «Μάνθο» απ' το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τον «Αγάπη μόνο» να προσπαθούν πεισματικά να συμμετάσχουν με το κανάλι να το διαπραγματεύεται.

Ωστόσο, αρνητικοί εμφανίστηκαν στην επιθυμία του Πέτρου Κωστόπουλου να δείξει το σπίτι του, καθώς το κανάλι δεν τον θεωρεί πλέον ενεργό κομμάτι του lifestyle και ταυτόχρονα δεν είναι σίγουροι αν «οι εικόνες ενός ξεπεσμένου κυρίου που κοιμάται στο αυτοκίνητό του αρμόζουν στο επίπεδο της σειράς». Όσον αφορά τέλος τον παρουσιαστή, άνθρωπος κλειδί που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μας εκμυστηρεύτηκε ότι ο Μίλτος Μακρίδης είναι ο επικρατέστερος για να αναδείξει το εγχείρημα και να του προσδώσει την αίγλη που αρμόζει στην σειρά.

Το «Κουλούρι» περιμένει με αγωνία την πρεμιέρα και θα μεταδώσει το πλήρες πλάνο των πρωταγωνιστών του πρώτου κύκλου σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.