Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
21°C
 

Ένα δελτίο ειδήσεων του Star θα προβληθεί στο φετινό φεστιβάλ Βενετίας

venice_cinema_festivalΜία ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει τους σινεφίλ που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Βενετία, αφού το διεθνούς φήμης φεστιβάλ, θα ολοκληρωθεί με την προβολή ενός ολόκληρου δελτίου ειδήσεων του Star Channel.

Η απόφαση, η οποία ανακοινώθηκε από την πρόεδρο της φετινής κριτικής επιτροπής, ηθοποιό Ανέτ Μπένινγκ, αποτελεί έναν φόρο τιμής στο έργο που προσφέρει ο ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από την ιδιαίτερη αισθητική του, την διαφορετική του ματιά στα γεγονότα, τον μάχιμο ρόλο των ρεπόρτερ του και την τεράστια ποικιλία θεμάτων, μέσα απ' την οποία ο θεατής φτάνει στην κορύφωση και εν τέλει, στην πολυπόθητη θέωση.

«Αριστουργήματα. Μόνο αυτό μπορώ να πω για τα δελτία του Star. Η ταυτόχρονη παρουσία γυναικών με μαγιό σε παραλίες με τις πολιτικές εξελίξεις, η εναλλαγή πλάνων μοντέλων με προέδρους και δικτάτορες, η ποιητική εισβολή δημοσιογράφων σε μπαρ και μπουζούκια, όλα τα παραπάνω αποτελούν μια θαρραλέα, μια τολμηρή πρόταση η οποία συνιστά τομή στην έβδομη, ου μην δημιουργεί και από μόνη της μια όγδοη και ένατη μαζί τέχνη», εξήγησε γεμάτη ενθουσιασμό η κ. Μπένινγκ μιλώντας στο «Κουλούρι» στο περιθώριο του φεστιβάλ.

Πλέον, μένει να διευκρινιστεί αν θα προβληθεί ζωντανά το δελτίο ειδήσεων της ημέρας, ή θα επιλεχθεί κάποιο από τα σπουδαία παραδείγματα του παρελθόντος, με τις πιο «κουλτουριάρικες» φωνές του Λίντο να ζητάνε ένα δελτίο με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.