Σαν να χέζεις ανάποδα
Sunny
20°C
 

Ζωντανά θα μεταδίδονται πλέον τα διοικητικά συμβούλια του MEGA, έπειτα από την αγορά ΔΟΛ απ' τον Μαρινάκη

mar1Με την παρουσία πλήθους καμερών και σε ζωντανή μετάδοση ακριβώς μετά τη λήξη του βραδινού δελτίου ειδήσεων αναμένεται να διεξάγονται στο εξής όλα τα διοικητικά συμβούλια του MEGA.

Έπειτα από την αγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που είχε σαν επακόλουθο και την απόκτηση του 22,11% του καναλιού απ' τον εφοπλιστή, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε να ανήκει στο ίδιο μετοχικό σχήμα με τον «άσπονδο» αντίπαλο, Ιβάν Σαββίδη.

Ήδη, οι υπεύθυνοι προγράμματος του σταθμού, σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός για χάρη της τηλεθέασης, προγραμματίζοντας διοικητικά συμβούλια κάθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Τα συμβούλια αυτά θα μεταδίδονται αποκλειστικά και ζωντανά από τη συχνότητα του MEGA, από τις 9 το βράδυ μέχρι την ολοκλήρωσή τους, νωρίς τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα «καθαρά» δωμάτια, ενώ οι συμμετέχοντες θα περνούν υποχρεωτικά από ανιχνευτή μετάλλων και θα υπάρχει συνεχής αστυνομική παρουσία.

«Ίντριγκα, καυγάδες, συμφέροντα, χρήματα. Χαζοί είμαστε να έχουμε τζάμπα ριάλιτι μέσα στο σπίτι μας και να μην το εκμεταλλευτούμε;», σχολίαζαν πηγές του καναλιού, με τα περιβάλλοντα των δύο επιχειρηματιών να μην έχουν προχωρήσει ακόμη σε κάποιο σχόλιο, προσπαθώντας απλά να προλάβουν το μεγαλύτερο γραφείο του κτιρίου της Μεσογείων.