Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Πλοκή ελληνικής σειράς μπερδεύτηκε πάλι τόσο πολύ που σώζεται μόνο με αμνησία του πρωταγωνιστή

jpi_episode13345_27643Την όγδοή του αμνησία από τότε που ξεκίνησε η τρίτη σεζόν, αναμένεται να υποστεί στα επόμενα επεισόδια ο πρωταγωνιστής πετυχημένης καθημερινής ελληνικής σειράς, όπως αποκάλυψαν σε τηλεοπτικό περιοδικό οι συντελεστές της.

Συγκεκριμένα, οι δύο σεναριογράφοι της ελληνοκυπριακής παραγωγής, παραδέχτηκαν πως η υπόθεση την οποία γράφουν έχει μπλεχτεί τόσο πολύ, που πλέον δεν καταλαβαίνουν ούτε και οι ίδιοι τι γίνεται, με αποτέλεσμα να πρέπει να συμβεί κάτι δραματικό για να απλοποιηθεί η κατάσταση.

«Ο Ιάκωβος τα φτιάχνει με την Ιοκάστη, η οποία παθαίνει καρκίνο μόλις μαθαίνει ότι κέρδισε την κληρονομιά του παππού της και από το σοκ πατάει τον ανιψιό του Ιάκωβου με το αμάξι και τον αφήνει ανάπηρο. Τότε, ο θείος της Ιοκάστης αποκάλυψε μια συγγένεια της ανιψιάς της με τον εραστή της, όμως κάπου εκεί μπερδευτήκαμε κι έτσι αναγκαστικά βάλαμε πάλι τον Ιάκωβο να να πάθει αμνησία για να ξεκινήσει όλο από την αρχή. Αν δούμε ότι δεν βγάζουμε άκρη, θα αναγκαστούμε να σκοτώσουμε έναν χαρακτήρα ακόμα», σχολιάζει στο «Κουλούρι» ο ένας εκ των δύο σεναριογράφων, ενώ σε ερώτησή μας γιατί δεν γράφουν πιο απλά σενάρια, τονίζει: «Έλα ρε παιδιά, όλα από τη ζωή είναι βγαλμένα».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της πλοκής και θα σας ενημερώσει πρώτους για οτιδήποτε νεότερο.