Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
14°C
 

Μάχη με το χρόνο, δεν απέκτησε ακόμα Ferrari ο Snik

Δέκα μέρες μόλις μέρες έχουν απομείνει στο 2017, όσες και οι μέρες που έχουν μείνει για τον Σνικ, καλλιτέχνη της ραπ μουσικής, να αποκτήσει Ferrari σύμφωνα με δεύσμευσή του από το 2016.

Η μάχη με το χρόνο για την συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων έχει αρχίσει, αφού μέχρι σήμερα ο 28χρονος υπολείπεται 200 χιλιάδων ευρώ του ποσού που χρειάζεται για να αποκτήσει την κόκκινη Ferrari που ήθελε.

Σύμφωνα με τους κύκλους της δισκογραφικής του, ο ίδιος φαίνεται να μετανιώνει τον κακό οικονομικό σχεδιασμό που έχει κάνει καθώς τα 50 χιλιάρικα που έβγαλε πέρυσι το καλοκαίρι τα κέρασε όλα σε ποτά. Τον τελευταίο μήνα ο Σνικ έχει αρχίσει να απευθύνεται σε φίλους και γνωστούς για οικονομική βοήθεια, ενώ υπόσχεται να δανείσει τη Ferrari για μια μέρα για κάθε χιλιάρικο που θα συγκεντρωθεί.

Σε περίπτωση που δεν πετύχει το σχέδιο για τη συγκέντρωση των χρημάτων, η εναλλακτική που σκέφτεται ο Έλληνας ράπερ MC είναι η μόνιμη χρήση γαντιών ώστε τυπικά να μην ακουμπήσει αυτοκίνητο ξανά. Υπενθυμίζουμε πως η ακριβής δεύσμευση του swagger τραγουδιστή ήταν «Αμα δεν πάρω Ferrari του χρόνου, να μην ακουμπήσω αυτοκίνητο». Η λύση αυτή ενώ φαίνεται από μερικούς ικανοποιητική, προκαλεί φόβους για dissing από αντίπαλους ράπερς της σκηνής ενώ ορισμένοι έχουν αρχίσει να φωνάζουν τον Σνικ «γαντάκια», κάτι που αποτελεί μέγιστη προσβολή στο σύμπαν της ραπ μουσικής.

Το «Κουλούρι», που γράφει τόσα, σαφώς θα ήθελε να είναι στη θέση του, και εύχεται στον καλλιτέχνη καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος με ό,τι τρισύλλαβο επιθυμεί.