Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
15°C
 

Ιδιαίτερα προβληματισμένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δεν καταλαβαίνει τι διαφημίζει η νέα του παράσταση

xarΑμίλητος, κοιτάζοντας το κενό και αποφεύγοντας τις κοινωνικές συναναστροφές περνάει τις τελευταίες ημέρες του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος φαίνεται πως διάγει περίοδο δημιουργικής κρίσης και ανησυχίας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, στο διάλειμμα των διαφημιστικών του υποχρεώσεων, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα του παράσταση «Η κατάρα της Ίρμα Βερπ», η οποία φαίνεται πως έχει φέρει εντάσεις ανάμεσα στον πρωταγωνιστή και τον σκηνοθέτη του έργου, Γιάννη Κακλέα.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος καλλιτέχνης μοιάζει να μην κατανοεί τι ακριβώς προσπαθεί να διαφημίσει η κωμωδία του Charles Ludlam και δεν διακρίνει στο κείμενό του καμία απολύτως προσπάθεια πώλησης κάποιου προϊόντος, γεγονός που τον έχει απορυθμίσει σε βαθμό του να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα υποκριτικά του καθήκοντα.

«Δεν το πιάνω. Τι είναι αυτή η Ίρμα Βερπ και ποιο προϊόν θα τη βοηθήσει να σπάσει αυτήν την κατάρα; Μια νέα χρεωστική, ίσως ένα νέο σεσουάρ, μια ασφάλεια ζωής, ένα γάλα; Όσο κι αν έχω βυθιστεί στο σενάριο, δεν βρίσκω ούτε μια τέτοια αναφορά. Τι ακριβώς πουλάει αυτό το έργο και σε ποιους απευθύνεται;» αναρωτήθηκε ο κ. Χαραλαμπόπουλος, ενώ η προγραμματισμένη για τις 25 του Οκτώβρη πρεμιέρα, βρίσκεται στον «αέρα».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός προσπάθησε να μας πείσει να ανοίξουμε νέο προνομιακό λογαριασμό σε γνωστή τράπεζα, με αποτέλεσμα να δώσουμε ένα τέλος στη συνομιλία μας.