Μότο Χριστός
Rain
15°C
 

Ποπ κορν με φαρμακευτική μαριχουάνα το συνηθέστερο σνακ στις προβολές ταινιών του Τζέιμς Φράνκο

DA_121715_00787.dngΕντύπωση έχουν προκαλέσει τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, σχετικά με τα αγαπημένα σνακ του κοινού κατά τη διάρκεια κινηματογραφικών προβολών, ανάλογα με το είδος της ταινίας αλλά και τους πρωταγωνιστές της.

Πιο συγκεκριμένα, τα βλέμματα έχουν προσελκύσει οι συνήθειες των θεατών ταινιών με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Φράνκο, οι οποίοι σε ποσοστό άνω του 85% προτιμούν ποπ κορν με γεύση φαρμακευτικής μαριχουάνας. Ταυτόχρονα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως, καθώς η συγκεκριμένη γεύση ποπ κορν δεν πωλείται στο κυλικείο κανενός σινεμά στην ελληνική επικράτεια, οι θεατές φαίνεται πως φέρνουν τη δική τους φαρμακευτική μαριχουάνα από το σπίτι τους.

Οι εν λόγω συνήθειες του ελληνικού κοινού αναμένεται να παρατηρηθούν και κατά τη διάρκεια των προβολών του «The Disaster Artist», της νέας ταινίας του Τζέιμς Φράνκο, που έρχεται την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους.

«Πρόκειται για την ιστορία του 'The Room', ίσως της χειρότερης ταινίας όλων των εποχών και του δημιουργού της, Τόμι Γουάιζο. O Τζέιμς Φράνκο υπογράφει τη σκηνοθεσία και έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, οπότε το κοινό θα έχει κάθε λόγο να προσέλθει στις αίθουσες για να απολαύσει την ταινία, ενώ καταναλώνει το αγαπημένο του σνακ» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας διανομής, σε δελτίο Τύπου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία που περιέχονται στους πίνακες του ΕΚΚ, είναι μάλλον αναμενόμενα, με τους θεατές ταινιών δράσης να προτιμούν σκόνη πρωτεϊνών αντί για ποπ κορν και τους φίλους των ταινιών του Γιάννη Σμαραγδή να μασουλούν δυνατά καραμέλες. Οι τελευταίοι μάλιστα καταγράφονται ως ιδιαίτερα φανατικοί, καθώς συνηθίζουν να απειλούν με μηνύσεις όσους τους ζητούν να κάνουν ησυχία.