Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
15°C
 

Την επόμενη εβδομάδα θα προβληθεί το ρεπορτάζ που έκανε για τα μαιευτήρια η Σία Κοσιώνη την ώρα που γεννούσε

wrihyweuiry1Μπορεί αρκετοί τηλεθεατές να θεώρησαν πως η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έγινε μητέρα, απουσιάζοντας για μερικές ημέρες από τα καθήκοντά της προκειμένου να ξεκουραστεί, φαίνεται ωστόσο πως η δημοσιογράφος δεν σταμάτησε τη δουλειά ούτε δευτερόλεπτο.

Έτσι, αφού παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μέχρι και λίγες ώρες προτού γεννήσει, συνέχισε το ρεπορτάζ στο μαιευτήριο, ερευνώντας τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο, μιλώντας με γιατρούς και προχωρώντας σε αλλεπάλληλες δοκιμές της ετοιμότητας του προσωπικού. Η συγκεκριμένη έρευνα μάλιστα, αναμένεται να προβληθεί στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ιστορίες», την επόμενη εβδομάδα.

«Πολλοί νόμιζαν ότι τεμπέλιασα, ότι τα φόρτωσα στον κόκκορα επειδή έγινα μητέρα. Η Σία Κοσιώνη δεν ξεκουράζεται, αν η γέννα ήταν να γίνει πιο νωρίς, θα την έκανα στο στούντιο», σχολίασε, κάνοντας περήφανο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιήσει το παράδειγμά της στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα επανέλθει με περισσότερες λεπτομέρειες.