Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Με το τραγούδι «Εισιτήριο στην τσέπη σου» θα συνοδεύεται πλέον η είσοδος των ελεγκτών στα αστικά λεωφορεία

leoforio-oasaΝέα ήθη κι έθιμα στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας φέρνει η πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας για την επιλογή των τραγουδιών που θα ακούγονται στα λεωφορεία και τα υπόλοιπα ΜΜΜ της πόλης.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά παρά μόνο οι περγαμηνές και η αμοιβή της επιμελήτριας, ωστόσο το «Κουλούρι» είναι σε θέση να γνωρίζει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για την νέα εποχή στο πεδίο των συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.

Έτσι, αν κι η playlist που θα επιλέξει η διακεκριμένη μουσικός δεν έχει ακόμη διαρρεύσει, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Υπουργού Συγκοινωνιών, Χρήστου Σπίρτζη, όταν στο λεωφορείο εισέρχεται ελεγκτής, απ' τα μεγάφωνα να ακούγεται η αγαπημένη επιτυχία του Παντελή Θαλασσινού, «εισιτήριο στην τσέπη σου».

«Ακούγοντας ο λαθρεπιβάτης την επίκληση 'θα ΄θελα να 'μαι εισιτήριο στην τσέπη σου' με την στενάχωρη και μελαγχολική φωνή του καλλιτέχνη, θα αναλογίζεται τις συνέπειες της πράξης του και θα αποφεύγει να επαναλάβει την παρανομία στο μέλλον. Θα συναισθάνεται πως το κινητό του, το πορτοφόλι του, τα κλειδιά του και οτιδήποτε έχει στην τσέπη του θα επιθυμούσε να είναι εισιτήριο για να τον βγάλει απ' τη δύσκολη θέση και θα αισθάνεται τύψεις», εξηγεί μιλώντας στο «Κουλούρι» υπάλληλος του ΟΑΣΑ.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως όσοι πληρώνουν πρόστιμο θα μπορούν να κάνουν παραγγελιά όποιο τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη επιθυμούν.