Σε βλέπουμε
Partly cloudy
23°C
 

Ενθουσιασμένοι οι Aμερικανοί τηλεθεατές που θα μπορέσουν να δουν τα νέα επεισόδια Game of Thrones ταυτόχρονα με την Ελλάδα

game-of-thrones-season-7-hboΜε ανυπομονησία περιμένουν οι Αμερικανοί τηλεθεατές την 16η Ιουλίου 2017, την πρώτη ημερομηνία κατά την οποία θα μπορέσουν να δουν τον νέο κύκλο του Game of Thrones ταυτόχρονα με την μετάδοσή του στην Ελλάδα.

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους κύκλους, οι Αμερικανοί λάτρεις της σειράς-φαινόμενο της HBO, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον 7ο κύκλο και με ελληνικούς υπότιτλους, εκτός βέβαια αν επιλέξουν να τους βγάλουν μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής τους.

Ο δημιουργός της επικής σειράς, David Benioff, ανέφερε αποκλειστικά στο «Κουλούρι» πως μετά από ένα Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα, αυτή η ταυτόχρονη μετάδοση από τις συχνότητες της Nova αποτελεί την μεγαλύτερη καταξίωση στην καριέρα του. Ονειρευόταν από μικρός να δημιουργήσει μια ευρεία και ενεργή βάση εκατομμυρίων οπαδών οι οποίοι όλοι ταυτόχρονα να απολαμβάνουν τα έργα του.

Μετά από την πρωτοτυπία αυτή, τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής ήδη σκέφτονται την αλλαγή του αθλητικού τους προγράμματος, και τη διεξαγωγή αγώνων ΝΒΑ στη 1 το μεσημέρι, ώστε να μπορούν να μεταδίδονται και αυτά ταυτόχρονα με την Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείεται, μετά το Game of Thrones, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ να προβάλλονται πλέον και κλασικές επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το Ρετιρέ και το Εμείς κι Εμείς.

«Επιτέλους θα γίνουμε ισότιμοι πολίτες με τους Έλληνες, δεν θα τους ζηλεύουμε πια», σχολίασε τέλος ο Ματ, φανατικός της σειράς από τη Νέα Υόρκη, με εμφανή την ικανοποίηση στο βλέμμα του.