Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

Για την ερχόμενη Δευτέρα προγραμματίζουν το intervention οι φίλοι του Snik

Για την ερχόμενη Δευτέρα έχουν προγραμματίσει οι δύο φίλοι του Snik το intervention που συζητούν εδώ και ένα χρόνο, αφού η κατάσταση, σύμφωνα με τους ίδιους, έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Οι συζητήσεις των δύο φίλων, Μάκη και Αρίστου, σχετικά με το αν έχει φτάσει ο καιρός να πούνε κάτι στον Σνικ κατέληξαν στο «Ναι», μετά από τα τελευταία τραγούδια του αμφιλεγόμενου ράπερ που μιλούν για φανταστικό σεξ που κάνει με κοπέλες «bad bitches σαν τη Ριάνα». Ο στίχος «Θέλει πάνω να ανέβει είναι υγρή, Fontana di Trevi, τελειώνει» ήταν αυτός που έκανε το Μάκη να τηλεφωνήσει στον τρίτο της παρέας, Αρίστο και να του πει πως το intervention δεν παίρνει άλλη αναβολή.

«Ίσως να έπρεπε να είχαμε πει κάτι από την αρχή» εκμυστηρεύτηκε στο «Κουλούρι» ο 30χρονος Αρίστος, φίλος του Snik από την τετάρτη δημοτικού. «Όταν άρχισε να κάνει τατουάζ στο πρόσωπο, έπρεπε να καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τώρα πλέον που πιστεύει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει Φεράρι, μου φαίνεται ότι έχουμε αποτύχει σαν φίλοι. Ξέρετε, οι φίλοι είναι σαν μια πυξίδα που σε βοηθάει να βαδίζεις πάντα σωστά, και μάλιστα έχουν πάντα την υποχρέωση να σε κοροϊδεύουν όταν παραστρατείς. Εκεί έγκειται η αποτυχία μας, έπρεπε να τον κοροϊδεύουμε περισσότερο και νωρίτερα, ίσως να τον είχαμε σώσει».

Οι δύο φίλοι παρακαλούν τους αναγνώστες του «Κουλουριού» να μην πουν ακόμα τίποτα στο Snik, ώστε το intervention της Δευτέρας να πετύχει ως έκπληξη. Από τη μεριά του, το «Κουλούρι» εύχεται στους δύο φίλους καλή επιτυχία.