Τι σημασία έχει, σπίτι θα κάτσετε
Partly sunny
17°C
 

«Πότε χωρίστηκαν τα Φιλαράκια για να κάνουν reunion» αναρωτιέται ο 49χρονος επιπλοποιός από τα Πετράλωνα

Με απορία αλλά και αναστάτωση παρακολουθεί τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο 49χρονος επιπλοποιός από τα Πετράλωνα, διαβάζοντας τις ειδήσεις σχετικά με το επικείμενο reunion των πρωταγωνιστών της σειράς Friends για ένα σπέσιαλ επεισόδιο 1,5 ώρας.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν χάνει επεισόδιο της αγαπημένης του σειράς στο Star κάθε Σαββατοκύριακο, σχολιάζει μιλώντας στο  «Κουλούρι»: «Για να έχει νόημα ένα reunion, πρέπει να χωριστούν πρώτα αυτοί που το κάνουν. Ο Ρος, η Μόνικα, η Ρέιτσελ, ο Τσάντλερ με τον Τζόι και Φοίβη είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή εκεί», τονίζει για να συνεχίσει:

«Η ζωή τους είναι αυτή που μου έχει δώσει δύναμη όλα αυτά τα χρόνια για να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες της δικής μου. Ό,τι και να γίνει, ο Ρος με τη Ρέιτσελ καταλήγουν πάλι μαζί, έχουν κάνει και τόσα παιδιά άλλωστε και ο Τσάντλερ πάντα θα καταλήγει με την Μόνικα. ΟΚ, οι σεναριογράφοι ίσως έχουν κουραστεί λίγο γιατί κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται συνέχεια και είναι σαν να αρχίζει η ιστορία από την αρχή, αλλά το να διοργανώνεις και reunion παραπάει», καταλήγει.

Πλέον, ο άνδρας περιμένει με αγωνία την προβολή του σπέσιαλ επεισοδίου, όσο και την συνέχεια των περιπετειών της παρέας κάθε Σαββατοκύριακο.