Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
12°C
 

Με την κανονική του φωνή ζήτησε τσιγάρα ο Αργύρης Μπακιρτζής

bakΣε ένα μοιραίο σφάλμα υπέπεσε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Αργύρης Μπακιρτζής, με αποτέλεσμα να προδώσει το γεγονός πως εδώ και αρκετές δεκαετίες, χρησιμοποιεί μία ψεύτικη φωνή, αντί για την μπάσα, που είναι και η κανονική του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και ηθοποιός, είναι γνωστός για την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, για την οποία υποστηρίζει πως ευθύνεται η ιγμορίτιδα και το στραβό του διάφραγμα. Ο τρόπος με τον οποίο μιλάει και τραγουδάει, τον έχει κάνει ακόμη πιο αγαπητό στο κοινό των 'Χειμερινών Κολυμβητών' και όχι μόνο, όμως φαίνεται πως όλα ήταν απλά μια καλοστημένη και αρκετά τραβηγμένη απάτη.

Κι αυτό γιατί όπως μαρτυράει περιπτεράς σε κεντρική πλατεία της Καβάλας, ο αρχιτέκτονας και καλλιτέχνης του ζήτησε το συνηθισμένο πακέτο των τσιγάρων του, χρησιμοιώντας την κανονική του φωνή: «Παραλίγο να πέσω από την καρέκλα μου. Ήταν ο Αργύρης, μιλήσαμε, είπαμε τα νέα μας και όταν μου είπε 'θα μου δώσεις τα τσιγάρα μου;' ξαφνικά άκουσα μια άγνωστη σε μένα, μπάσα φωνή. Τον ρώτησα τι συνέβη και άρχισε να βήχει, για να μου πει μετά ότι απλά πνίγηκε. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι ξεχάστηκε», αποκάλυψε ο περιπτεράς, ενώ τους ισχυρισμούς του έρχεται να επιβεβαιώσει κι ένας ντόπιος επιχειρηματίας:

«Τον είχα πάρει κι εγώ μια φορά τηλέφωνο πρωί και το σήκωσε με τη φωνή του την κανονική. Τότε το είχε ρίξει στο ότι ήταν αγουροξυπνημένος, όμως μου είχε φανεί ύποπτο. Πλέον, όλα επιβεβαιώνονται».

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Μπακιρτζή, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο με οποιαδήποτε φωνή.