Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
22°C
 

Επιβεβαιώνονται οι δυσοίωνες προφητείες του Λ. Γαβαλά από την φυλακή: Η πλατφόρμα ήρθε για να μείνει

platformaΔικαιωμένος, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα απογοητευμένος αισθάνεται το τελευταίο διάστημα ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας, ο οποίος πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη φυλακή για χρέη στην εφορία, είχε εκμυστηρευτεί σε συγκρατούμενούς του τον μεγάλο του φόβο σχετικά με τον ερχομό του παπουτσιού τύπου πλατφόρμα στην μόδα.

«Έβλεπα την λαίλαπα να έρχεται αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω πολλά, ήμουν βλέπετε εγκλειστός. Έφταναν στα χέρια μου φωτογραφίες με ανθρώπους να φοράνε αυτά τα απαίσια δημιουργήματα και αισθανόμουν ανήμπορος. Έκλαιγα το βράδυ στο κελί μου και έλεγε σε όλους ότι δυστυχώς, αυτή η τάση δεν θα πεθάνει εύκολα», αποκαλύπτει ο κ. Γαβαλάς και συνεχίζει:

«Τα έλεγα πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αλλά κανείς δεν με άκουγε. Οταν αποφυλακίστηκα ήταν πια αργά, το κακό είχε ήδη γίνει. Προέβλεψα όλες τις τάσεις και απλά περίμενα το κακό να έρθει. Ελπίζω μια μέρα να αναλογιστούν το κακό που έκαναν».

Κλείνοντας, ο εκκεντρικός πρώην πια επιχειρηματίας παραδέχθηκε πως προσπάθησε τουλάχιστον έξι φορές να αποδράσει με στόχο να κάψει όλες τις πλατφόρμες, δίχως όμως επιτυχία, αφού το μαλλί του βοηθούσε τους φρουρούς να τον εντοπίσουν ακόμη και αργά το βράδυ.