Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Με συνέντευξη του Κώστα Σημίτη στον Ν. Χατζηνικολάου από το 2001 απαντά το MEGA στη χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα

simitisΔεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια στο στρατόπεδο του MEGA, έπειτα από τη χθεσινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Ο πρωθυπουργός, τέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης σχετικά με την κατάσταση της χώρας και τις κρίσιμες συζητήσεις με τους θεσμούς. Η κουβέντα της, απασχόλησε την πολιτική ατζέντα της ημέρας, ρίχνοντας τους προβολείς στο σταθμό του Αμαρουσίου, κάτι που στο μεγάλο κανάλι δεν πρόκειται να αφήσουν αναπάντητο.

Έτσι, σήμερα στις 20.00, το κανάλι της Μεσογείων θα προβάλει μια εκ βαθέων συζήτηση του Κώστα Σημίτη με τον Νίκο Χατζηνικολάου, από τους πρώτους μήνες του 2001. Ο τότε πρωθυπουργός, θα μιλήσει για τη ζωή με το ευρώ, τις προοπτικές ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της χώρας και φυσικά την πολυσυζητημένη προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ θα κληθεί να απαντήσει σε σωρεία δύσκολων ερωτήσεων του παρουσιαστή.

«Μόνο το μαλλί του Χατζηνικολάου θα προδίδει ότι η συνέντευξη δεν είναι καινούρια», σχολίασε αξιωματούχους του MEGA, προσκαλώντας στους τηλεθεατές να συντονιστούν με το κανάλι. Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί τη συνέντευξη και φυσικά θα τη σχολιάζει ζωντανά για τους αναγνώστες του.