Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

«Θα αναγκαστείτε να παίξετε σε μερικές καλές ταινίες μέχρι να μπορείτε να κάνετε διαφημίσεις», η βασική συμβουλή του Ρ. Χαραλαμπίδη στους μαθητές του

renΜαθήματα ζωής και πολύτιμα εφόδια στο δρόμο για την ολοκληρωτική κατάκτηση της τέχνης της υποκριτικής πήραν για ακόμη μια ημέρα οι μαθητές του Ρένου Χαραλαμπίδη στη δραματική σχολή στην οποία διδάσκει.

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, εξήγησε στους εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες πως θα πρέπει να συμβιβαστούν και να κάνουν κάποιες θυσίες στο ξεκίνημα της καριέρας τους, μέχρι να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Τους προέτρεψε μάλιστα να μην φοβηθούν να κάνουν εκπτώσεις μπροστά στον απώτερο στόχο τους.

«Ακόμη κι εγώ, έριξα τον εγωισμό μου και όχι απλά έπαιξα, αλλά έγραψα και κάποιες καλές ταινίες στα πρώτα μου βήματα, για να κατορθώσω να κερδίσω με το σπαθί μου μια θέση σε διαφημίσεις τυροπιτών, αυτοκινήτων και καθαριστηρίων. Σήμερα όμως, δρέπω τις δάφνες: πρωταγωνιστώ μόνο σε διαφημιστικά σποτ και κακές σειρές. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι μία, υπομονή. Μέσα από την ποιότητα, κάποια στιγμή θα φτάσετε στα εύκολα λεφτά», τονίζει καθημερινά ο Χαραλαμπίδης στα νεαρά πουλέν του, καθώς αυτά προβάρουν από μέσα τους τα λόγια των διαφημίσεων των ονείρων τους.

Το «Κουλούρι», προσπάθησε να αποσπάσει δυο λόγια από κάποιον μαθητή του καλλιτέχνη, όμως εκείνη τη στιγμή ξεκινούσε η πρόβα πάνω σε νέα διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας.