Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
31°C
 

Ομάδα τερματίζει το Ρουκ Ζουκ χρησιμοποιώντας μόνο στίχους των Χατζηφραγκέτα

Ιστορία έγραψε ομάδα φίλων που συμμετείχε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», καθώς πέτυχε το μεγαλύτερο σύνολο πόντων όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένης και της εποχής Μηλιαρέση.

Η ομάδα, η οποία κατέβηκε με το όνομα «Ζεζαλιζέ», ως νικήτρια, αναμένεται να εμφανιστεί και στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο. Μεγάλο προσωπικό στοίχημα που έχουν βάλει οι παίχτες  να για την επόμενη εμφάνισή τους είναι να κερδίσουν και πάλι χρησιμοποιώντας όμως στίχους από ένα δίσκο, και για κάθε λέξη να χρησιμοποιούν μόνο ένα τραγούδι.

Στην ακτινογραφία του παιχνιδιού, η ομάδα συνέτριψε τους αντιπάλους της στον πρώτο γύρο καθώς έπεσε η φράση «Σ' αγαπώ». Ο δεύτερος γύρος με τη λέξη «Φραπέ» ήταν σαφώς πιο δύσκολος καθώς αφενός χρειάστηκε λίγη παραπάνω σκέψη ώστε να αποφύγουν το λάθος του να πούνε δύο παίχτες το ίδιο, αφ' ετέρου χρειάστηκε να ανατρέξουν στη μνήμη τους σε αρκετά παλαιότερα τραγούδια.

Το μεγάλο δώρο για τους «Ζεζαλιζέ» ήταν ο τρίτος γύρος, στον οποίο έπεσαν σαν μάννα εξ' ουρανού οι λέξεις Μακάρι, Κουφονήσια, Κάρτα, Μπερναμπέου, Αγγελάκας και Ψαριανός, με την ομάδα να κάνει ρεκόρ και να δηλώνει πλέον πανέτοιμη για την επόμενη δοκιμασία της.