Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Προς διαφορετική κατεύθυνση θα τρέχουν οι νέοι στη νέα ανατρεπτική διαφήμιση καρτοκινητής

parkourΈτοιμο να σπάσει τα ταμπού και να παρουσιάσει κάτι ρηξικέλευθο κι έξω απ' τα καθιερωμένα, εμφανίζεται το νέο διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας καρτοκινητής.

Όπως αποκαλύπτει στο «Κουλούρι» ο υπεύθυνος δημιουργικού μεγάλης εταιρείας, στη νέα διαφήμιση, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας τις επόμενες ημέρες, οι δραστήριοι νέοι που διψάνε για ζωή και σφύζουν από κέφι, θα τρέχουν προς διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με προηγούμενες αντίστοιχες διαφημίσεις.

«Έχουμε συνηθίσει οι νέοι να τρέχουν από διάφορα σημεία προς ένα συγκεκριμένο μέρος, κρατώντας φυσικά το κινητό τους και κάνοντας τις περισσότερες φορές παρκούρ. Πλέον, ερχόμαστε να αλλάξουμε όσα πιστεύατε κι είχατε μάθει, παρουσιάζοντας τους νέους να τρέχουν από το ίδιο σημείο προς διαφορετικές κατευθύνσεις», περιγράφει ο νεαρός διαφημιστής, για να αρχίσει στη συνέχεια να ουρλιάζει τις λέξεις «outside of the box» και «brainstorming» πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Στο «Κουλούρι» μίλησε όμως και υψηλό στέλεχος της εταιρείας καρτοκινητής, σημειώνοντας: «η διαφήμιση παρουσιάζει αυτό ακριβώς που ζητήσαμε: νέους που τρέχουν γράφοντας μηνύματα. Θα θέλαμε ίσως λίγο περισσότερο παρκούρ αλλά δεν παραπονιόμαστε».

Όσο για το ενδεχόμενο το κόνσεπτ να μην αφορά νέους που τρέχουν, το στέλεχος τόνισε λακωνικά: «ναι σίγουρα, μήπως να μην λέμε καν και YOLO;»