Σε βλέπουμε
Partly cloudy
17°C
 

Γνωστό γραφείο τελετών ακολουθεί τη μόδα, σχεδιάζει διαφημιστική καμπάνια με θέμα το unboxing

gtubxΤην διαφημιστική τάση των ημερών αποφάσισε να ακολουθήσει γνωστό γραφείο τελετών με έδρα την Αθήνα. Έτσι, στον αέρα αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες η καμπάνια με βασικό θέμα το unboxing.

Συγκεκριμένα, στα σποτάκια θα πρωταγωνιστούν βέβηλοι και νεκρόφιλοι, οι οποίοι θα αφηγούνται την χαρά που τους προσφέρει η εμπειρία του ανοίγματος τάφων και φέρετρων, με ατάκες όπως «όταν ακούω το κρακ του ξύλου δακρύζω», «η μυρωδιά δεν συγκρίνεται με τίποτα» και «το μυστικό είναι στο πως κρατάς το τσεκούρι». Οι διαφημίσεις  θα κλείνουν με το μήνυμα «αν χαίρονται τόσο οι unboxers, σκεφτείτε τη χαρά που μπορείτε να προσφέρετε αγοράζοντας ένα φέρετρο από εμάς».

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον δημιουργό της καμπάνιας, ο οποίος εξήγησε πως «φέτος είχαμε μια βασική ιδέα στον κλάδο, το unboxing. Πόσες καλές ιδέες να σκεφτούμε δηλαδή, δεν είμαστε ρομπότ. Την πουλήσαμε σε όλες τις αλυσίδες τεχνολογίας στη χώρα, όμως κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης κι ενώ καθόμασταν στο πάτωμα, αποφασίσαμε ότι μπορούμε να την επεκτείνουμε και σε άλλους κλάδους, όπως στις αλυσίδες φαγητού, στα νοσοκομεία και γιατί όχι και στα γραφεία τελετών. Ευτυχώς, βρήκαμε ανοιχτόμυαλους ιδιοκτήτες και την πουλήσαμε. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουν τεράστια απήχηση».

Τέλος, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν στις διαφημίσεις θα μιλήσουν και διάσημοι unboxers που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή, κάτι που ωστόσο θα ξεκαθαριστεί σύντομα.