Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
21°C
 

Αποκλειστικά λευκές σελίδες θα περιλαμβάνουν στο εξής όλα τα coffee table books

hawk_coffetableΣε μια ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή αποφάσισε να προχωρήσει η παγκόσμια κοινότητα των βιβλίων τύπου «coffee book», δηλαδή των εντυπωσιακών εκδόσεων και συλλογών που προορίζονται ως διακόσμηση στο τραπέζι του σαλονιού εκατομμυρίων καθιστικών του πλανήτη.

Σύμφωνα με έρευνες, μόλις το 0,03% των βιβλίων αυτών καταλήγει να διαβάζεται, με τη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων αυτών να αφορά περιστατικά φυσικών καταστροφών που κατέστησαν την ανάγνωση των πολυτελών αυτών εκδόσεων μονόδρομο.

Πλέον, προκειμένου να μην σπαταλιούνται άσκοπα τόνοι μελανιού, το περιεχόμενο των coffe table books θα είναι κενό, περιλαμβάνοντας μόνο λευκές σελίδες. Αντίθετα, αναμένεται να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στα εξώφυλλα, τα οποία είναι έτσι κι αλλιώς ο μοναδικός τους πόλος έλξης.

Τελευταία, εορταστική έκδοση με περιεχόμενο, θα είναι μια επετειακή συλλογή με όλα τα εξώφυλλα coffee table books που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα θα ακολουθήσει κλήρωση και τυχεροί αναγνώστες του «Κουλουριού» θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον πολυτελή αυτό τόμο.