Σε βλέπουμε
Partly cloudy
15°C
 

Σε δισκογραφική εταιρεία μετατρέπεται τελικά ο Βίκος, κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο του τραγούδι

stelios_vikos_cola2

Μια νέα προσπάθεια να κατακτήσει τον κόσμο της μουσικής κάνει τον τελευταίο καιρό η εταιρεία νερών και αναψυκτικών «Βίκος», έχοντας ως «μούσα» και (προς το παρόν) μοναδικό πελάτη τον youtuber Στέλιο, τον τριχωτό αοιδό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τους τελευταίους μήνες χάρη στη φωνή και τη μεγάλη ποικιλία ψύλλων στο τρίχωμά του.

Οι άνθρωποι της εταιρείας, σε αποκλειστικές τους δηλώσεις στο «Κουλούρι», αν και επισήμαναν τις δυσκολίες που υπάρχουν, εμφανίστηκαν βέβαιοι για την επιτυχία του εγχειρήματος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η έδρα της νέας δισκογραφικής θα βρίσκεται στα Γιάννενα. Μάλιστα, γνωστός μεσίτης της περιοχής αποκάλυψε στο «Κουλούρι» ότι γνωστοί αστέρες του πενταγράμμου αλλά και ατζέντηδες σκέφτονται να μετακομίσουν στην πόλη.

Το μεγάλο όπλο του Βίκου αναμένεται να είναι το summer hit «Έρχεται καλοκαίρι καυτό», ένα εκρηκτικό ντουέτο του Στέλιου με τον Δημήτρη Μεντζέλο, οι οποίοι ακούγεται ότι απολαμβάνουν ένα τρυφερό bromance που γεννήθηκε στα γυρίσματα του video. Πάντως, σύμφωνα με πηγές της δισκογραφικής αγοράς, το ντουέτο προμηνύει και νέα συνεργασία με τον πρώην σταρ των Ημισκούμπρια.

Επίσης, άλλες πληροφορίες ότι επίκειται συνεργασία του Βίκου με τον Πάνο Κιάμο δεν επιβεβαιώνονται αν και παράγοντες που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα επιμένουν ότι ο γνωστός τραγουδοποιός βρίσκεται ήδη στο στούντιο και ηχογραφεί τη νέα επιτυχία «Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς το Βίκο όχι». Εκπρόσωπος του Πάνου Κιάμου δεν θέλησε να σχολιάσει αν και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη διαρροή της είδησης.

Τέλος, σε ερώτηση ποιος εκ των Πάνου Κιάμου και Στέλιου έχει τις περισσότερες τρίχες, εκπρόσωποι του Βίκου δεν θέλησαν να τοποθετηθούν, ενώ ακούγεται ότι γνωστοί groomers της αγοράς κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα αναλάβει την αποκλειστική περιποίηση του πλούσιου τριχώματος του Στέλιου.