Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Πέντε χιλιάδες δραχμές θα κοστίζει το εισιτήριο του Rockwave Festival 2017

40-1Οι ευχάριστες εκπλήξεις για τους φίλους του Rockwave Festival και της μουσικής γενικότερα δεν περιορίζονται στην ανακοίνωση του ερχομού των Placebo και των Evanescence, αφού η διοργανώτρια εταιρεία επανήλθε χθες βράδυ με νέο δελτίο τύπου.

Σε αυτό, η Didi Music γνωστοποιεί πως το εισιτήριο για την μεγάλη ημέρα θα είναι διαθέσιμο σε δραχμές και συγκεκριμένα θα κοστίζει μόλις 5.000. Στα ταμεία, οι υπάλληλοι θα δέχονται το παραδοσιακό «πεντοχίλιαρο» με τον Κολοκοτρώνη, ενώ στα μπαρ του χώρου της Μαλακάσας, οι χιλιάδες φίλοι των συγκροτημάτων θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα απ' τα Wendy's και δίσκους απ' τα Metropolis.

«Οι χιλιάδες φίλοι που αγαπάνε τα δύο συγκροτήματα, τα οποία είναι ό,τι πιο καυτό υπάρχει στην παγκόσμια μουσική σκηνή σήμερα, ίσως μπερδευτούν λίγο βλέποντας τις ιστορικές αυτές φιγούρες επί σκηνής. Αποφασίσαμε λοιπόν να τους κάνουμε να νιώσουν λίγο πιο οικεία, φέρνοντας την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '90 ακόμη πιο κοντάς τους», εξήγησε υπεύθυνος της εταιρείας, λίγο πριν κλείσει τον δημοσιογράφο μας για να ακούσει το νέο δίσκο των Scorpions.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως τα δύο μεγάλα συγκροτήματα θα πλαισιώσουν στο Rockwave οι Τρύπες και τα Μωρά στη Φωτιά.