Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
29°C
 

Στον Γιώργο Αυτιά τηλεφωνούν υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών που δεν γνωρίζουν καλά τι προβλέπει ο νόμος

aytiΈνα «μπάχαλο» θυμίζει η κατάσταση τα τελευταία χρόνια στον τομέα των δημόσιων υπηρεσιών, αφού οι συνεχείς αλλαγές σε νόμους και ρυθμίσεις, έχουν μπερδέψει ακόμα και τους υπαλλήλους των καταστημάτων σε εφορίες, ΙΚΑ και λοιπούς οργανισμούς.

Έτσι, δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι αφού εξαντλήσουν κάθε άλλο μέσο, όπως το να ρωτήσουν τους ανωτέρους τους ή να αναζητήσουν μια πληροφορία στο διαδίκτυο, καταφεύγουν στην πιο σίγουρη επιλογή: να καλέσουν και να ζητήσουν τη συμβουλή του Γιώργου Αυτιά.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος ως γνωστόν γνωρίζει σε βάθος κάθε μικρό παραθυράκι του νόμου, δεν διστάζει να διαφωτίζει τους δημόσιους υπαλλήλους για κάθε λεπτομέρεια που αφορά τις συντάξεις, τις εισφορές, τις φορολογικές δηλώσεις και τα ληξιπρόθεσμα χρέη, σε μια ειδική γραμμή την οποία έχει εγκαινιάσει, δίχως αμοιβή, όλες τις ώρες εκτός από εκείνες που κάνει την εκπομπή του.

«Είναι χαρά μου να προσφέρω βοήθεια για τις συνταξούλες του κόσμου αλλά να βοηθάω και τους εργαζόμενους να τους εξυπηρετούν. Η αλήθεια είναι ότι η τρόικα τα έχει κάνει όλα πολύπλοκα, αλλά γι' αυτό είμαι εδώ. Σας περιμένω να τα λύσουμε κι αν χρειαστεί, να έρθω εκεί να εξυπηρετήσω», τόνισε όλο χαμόγελο ο Γιώργος Αυτιάς.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται η φήμη πως σύντομα ο παρουσιαστής θα αναλάβει ειδικό ρόλο συμβούλου της κυβέρνησης στα οικονομικά ζητήματα.