Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
15°C
 

Σε εκπτωτική προσφορά λόγω «Black Friday» το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης

elliniko1Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα νέα που έρχονται απ' το μέτωπο της οικονομίας, αφού μετά την αρχική συμφωνία με τους θεσμούς αλλά και την πρόκριση της χώρας μας στην επόμενη φάση των διαπραγματεύσεων, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε περισσότερα ευχάριστα να ανακοινώσει.

Όπως επιβεβαίωσε λοιπόν ο Υπουργός Οικονομικών, την προσεχή Παρασκευή, γνωστή και ως «Black Friday» λόγω των μεγάλων προσφορών στα καταστήματα, σημαντικές εκπτώσεις αναμένονται και στην κρατική περιουσία η οποία είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

Έτσι, ο κάθε ενδιαφερόμενος, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για ξένα fund, θα μπορεί να εξασφαλίσει σε προνομιακές τιμές ΔΑΑ, ΟΛΘ, ΕΕΣΣΤΥ και διάφορα ακόμη αρκτικόλεξα, τα οποία η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ακριβώς τι σημαίνουν, όμως κοστολογούνται με αρκετά εκατομμύρια ευρώ το καθένα.

Ακόμη, ειδικά για την Παρασκευή, διαθέσιμο προς πώληση θα είναι το Μέγαρο Μαξίμου, το κτίριο της Βουλής, το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το Ι.Χ. του πρωθυπουργού, με τα έσοδα να χρησιμοποιούνται για την κάλυψη του ελλείμματος αλλά και την αγορά νέου πίνακα για το γραφείο του πρωθυπουργού.

Όλες οι προσφορές κι οι εκπτώσεις, οι οποίες αναμένονται να φτάσουν μέχρι και το 80%, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.