Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
31°C
 

Η Ελλάδα που αντιστέκεται: Εκδρομή στην Αράχωβα διοργανώνει η ΔΑΠ Γεωπονικού

arachovaΑντίθετα στο ρεύμα της κρίσης και τον φαύλο κύκλο της μιζέριας δείχνει ότι πηγαίνει η ΔΑΠ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία διοργανώνει εκδρομή στην Αράχωβα το προσεχές σαββατοκύριακο 16-18/12 και προσκαλεί τους φοιτητές σε ένα «τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο».

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, οι φοιτητικές παρατάξεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σε ένα ιδιαίτερα ασφυκτικό περιβάλλον, αφενός λόγω των οικονομικών δυσκολιών και αφετέρου λόγω του γενικότερου κλίματος ανησυχίας και απαισιοδοξίας, παράγοντες που αποθαρρύνουν τη συμμετοχή πολλών φοιτητών σε πάρτυ και εκδρομές.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον όμως υπάρχουν στελέχη της ΔΑΠ που δεν τα παρατούν και αποφασίζουν να το παλέψουν, δίνοντας κυριολεκτικά μάχη για το κάθε πάρτυ σε νυχτερινό κέντρο, την κάθε εκδρομή και την κάθε γιορτή με ρακόμελα στους χώρους του πανεπιστημίου.

«Το ατού της εκδρομής είναι η διασκέδαση. Έχουμε πρωινά πάρτυ στη μαγευτική Αράχωβα, απογευματινό πάρτυ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, events στα πιο γνωστά μαγαζιά καθώς και after για όσους αναζητούν κάτι παραπάνω. Όλα αυτά, μαζί με διανυκτερεύσεις σε λουξ ξενοδοχείο με πρωινό, σε ιδιαιτέρως προσιτή τιμή, μόλις 80€ το άτομο» τονίζει ο Λύσσανδρος, στέλεχος της ΔΑΠ Γεωπονικής που βρίσκεται στη σχολή από το 2007 και έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση αναρίθμητων εκδρομών σε Αράχωβα, Μύκονο και Μπάνσκο.

«Αν κάτι έχουμε διδαχθεί στα χρόνια της κρίσης, αυτό είναι ότι πρέπει να παραμένουμε ανταγωνιστικοί. Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, όταν κάποιος θα πήγαινε στα μπουζούκια το ένα βράδυ και την επόμενη μέρα θα ερχόταν εκδρομή στη Μύκονο. Πλέον θα επιλέξει ανάμεσα στα δύο, οπότε κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω» προσθέτει, καθώς σηκώνει το τηλέφωνο για να παραγγείλει χαρτοπετσέτες με το σήμα της ΔΑΠ και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο arachova_party@dap-ndfk.gr.