Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

55χρονος στήνεται καλού-κακού από τώρα μπροστά από ΑΤΜ

ÁÈÇÍÁ ÊËÅÉÓÔÅÓ ÏÉ ÔÑÁÐÅÆÅÓ ÌÅ×ÑÉ ÔÇ ÄÅÕÔÅÑÁ ÌÅÔÁ ÔÏ ÄÇÌÏØÇÖÉÓÌÁΔυσοίωνες προβλέπονται οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, μετά από ακόμη μια άκαρπη προσπάθεια της κυβέρνησης να ολοκληρώσει την αξιολόγηση με τους θεσμούς.

Πλέον, δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για μια επανάληψη όσων συνέβησαν το 2015 και ιδιαίτερα το καλοκαίρι εκείνου του έτους, με τα capital controls και τα σενάρια εξόδου από το ευρώ. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, ο κύριος Αποστόλης Λαπαθιώτης δηλώνει αυτή τη φορά πανέτοιμος, έχοντας μάθει πλέον από την προηγούμενη εμπειρία του.

«Δεν την πατάω αυτή τη φορά. Θυμάμαι τις πρώτες ημέρες μετά το δημοψήφισμα που δεν μπορούσα να σηκώσω με τίποτα τα λεφτά μου, σε όποιο ΑΤΜ και να πήγαινα είχε ουρές ή το είχαν αδειάσει. Φέτος θα προνοήσω. Μάζεψα ήδη μερικά ρούχα και ένα σλίπινγκ μπαγκ και θα πιάσω θέση πρώτος πρώτος στο μηχάνημα της γειτονιάς μου. Δεν με κουνάει κανείς, θα βαρεθώ να βγάζω λεφτά», τονίζει ο 55χρονος, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου μας για τα πόσα λεφτά έχει στην τράπεζα, σχολιάζει:

«Γύρω στα 200 ευρώ έχω, αλλά δεν έχει σημασία, το θέμα είναι ψυχολογικό, όταν όλοι βγάζουν λεφτά κάθε μέρα, εγώ κορόιδο είμαι να μην μπορώ;»

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση του κυρίου Αποστόλη και θα σας ενημερώνει πρώτους για όλες τις κινήσεις του.