Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

Προβληματισμός στην Pizza Fan, απορούν γιατί κανείς δεν παραγγέλνει όταν έχει Champions League στο μπάσκετ

block_root_videos_new_426ef3deΜια πραγματικά απίθανη προσφορά θα φέρει στους πελάτες της η αγαπημένη αλυσίδα της Pizza Fan, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, προσπαθώντας να βρουν την λύση στον μικρό αριθμό παραγγελιών τις ημέρες που έχει αγώνες στο Champions League του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, οι λάτρεις των λαχταριστών της ζυμαρικών, θα μπορούν να παίρνουν δώρο τρεις ακόμη πίτσες, απλά παραγγέλνοντας μία, τις βραδιές που θα υπάρχει το απίστευτο θέαμα της διοργάνωσης του Champions League του μπάσκετ. Όπως διευκρίνισε όμως η εταιρεία, η προσφορά θα αποσύρεται αν την ίδια ημέρα υπάρχει και αγώνας Champions League ποδοσφαίρου.

«Όλες οι πιτσαρίες κάνουν σούπερ προσφορές όταν έχει Champions League. Δυστυχώς, εμείς δεν μπορούμε πια να τις ανταγωνιστούμε αφού μόνο τα μηχανάκια δεν κάνουμε δώρο, μπορούμε όμως να απαντάμε όταν έχει Champions League στο μπάσκετ, μια εξίσου σπουδαία όσο και υποτιμημένη διοργάνωση. Πραγματικά απορούμε γιατί δεν γίνεται ο χαμός που γίνεται όταν έχει την αντίστοιχη διοργάνωση ποδοσφαίρου και δεν εξαντλούνται οι πίτσες μας. Με την νέα αυτή προσφορά, είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπουλήσουμε», τόνισε στο «Κουλούρι» ο εκπρόσωπος της πιτσαρίας.

Η ενέργεια, θα ονομάζεται «πίτσα στα αστέρια» και κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας αναμένεται να είναι ο Θύμιος Μπακατσιάς, ενώ η Pizza Fan διαψεύδει προς το παρόν την γενικότερη συνεργασία με την διοργάνωση, αφού φήμες αναφέρουν πως η Fiba ζήτησε χρήματα από την αλυσίδα.