Σε βλέπουμε
Clear
28°C
 

Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο 38χρονος Μυτιληνιός που άνοιξε sex shop αποκλειστικά για φλαμίνγκο

5b86a2_2Αμύθητη περιουσία κατάφερε να χτίσει μέσα σε λίγες μόλις ημέρες ένας επιχειρηματίας από τη Λέσβο, ο οποίος άνοιξε κατάστημα στην περιοχή της Καλλονής, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε φλαμίνγκο.

Ο 38χρονος, εγκαινίασε την περασμένη Δευτέρα ένα sex shop, το οποίο διαθέτει μόνο πλαστικά φλαμίνγκο, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα από χιλιάδες ελεύθερα χορδωτά πτηνά με καταπιεσμένες σεξουαλικές ορμές, τα οποία τόσο καιρό δεν είχαν πού να τις διοχευτεύσουν.

«Δεν είναι το τυχερό μου τα θηλυκά φλαμίνγκο, τι να κάνουμε, το έχω πλέον παραδεχτεί. Τόσο καιρό, ξέδινα σε θάμνους, περιστέρια και πον-πον, όμως πλέον βρέθηκε επιτέλους μια λύση και για εμάς. Ευχαριστώ όποιον το έφτιαξε από τα βάθη της καρδιάς μου», σχολίασε ο Πίπης, νεαρό αρσενικό φλαμίνγκο το οποίο απόρησε όταν το ενημερώσαμε πως τα φουσκωτά πτηνά έχουν γίνει ανάρπαστα και στους ανθρώπους, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν κρίνει.

Όσο για τον Μυτιληνιό καταστηματάρχη, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες πως αργά το βράδυ εξυπηρετεί και ανθρώπους με παράξενα βίτσια.