Σε βλέπουμε
Partly cloudy
23°C
 

Mega: Χάλασε το βίντεο και «μασάει» τις κασέτες, άμεση η ανάγκη για επενδυτή

mega_videoΣε νέες περιπέτειες μπαίνει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, μετά την αποτυχημένη αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου το 2015 και τα προβλήματα που συσσωρεύονται έκτοτε, καθώς από χθες αργά το βράδυ το μοναδικό βίντεο του σταθμού παρουσιάζει βλάβη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μηχάνημα αναπαραγωγής βίντεο παρουσίασε δυσλειτουργίες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μία στις 22:33, κατά τη διάρκεια προβολής της σειράς «Κλείσε τα μάτια» και μία μετά τις 5 τα ξημερώματα, την ώρα που προβαλλόταν επεισόδιο της σειράς «Παράλληλοι δρόμοι» του 1992.

Kαι στις δύο περιπτώσεις το μηχάνημα «μάσησε» την βιντεοταινία, με τους τεχνικούς του σταθμού να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς αν το βίντεο δεν επιδιορθωθεί άμεσα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος όχι μόνο να πάψει να εκπέμπει το Mega, αλλά να καταστραφούν και ιστορικά «κομμάτια» της τηλεοπτικής ιστορίας της χώρας.

Πλέον γίνεται επείγουσα η ανάγκη για νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega, με αναλυτές να εκτιμούν πως απαιτούνται τουλάχιστον 450 ευρώ για τη συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού, ποσό που θα καλύψει την επισκευή του βίντεο και την πληρωμή μέρους του μισθού του τεχνικού-χειριστή του.

Υπενθυμίζεται πως κατά την προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του σταθμού, το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε έφθασε τα 171,60 ευρώ.

Φήμες πάντως αναφέρουν πως μόλις χθες ανώνυμος ευεργέτης επικοινώνησε με τον σταθμό και προσέφερε 1.500 ευρώ για να αποκτήσει και ακολούθως να καταστρέψει όλα τα επεισόδια της σειράς «Εμείς κι εμείς», με τη διοίκηση του σταθμού να απορρίπτει την πρόταση ως «ασόβαρη».