Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Πούλησαν το μερίδιο που διέθεταν στον Red FM οι 3 Doors Down

3 Doors Down Group ShotTέλος εποχής για τον ραδιοφωνικό σταθμό Red FM, καθώς όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα μέλη των 3 Doors Down, το αμερικάνικο συγκρότημα αποφάσισε να πουλήσει το 49% του σταθμού ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια σύμπραξης με τον όμιλο Αλαφούζου.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε σε έκακτη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε στο ΣΕΦ, ο τραγουδιστής της μπάντας από το Μισισίπι, Μπραντ Άρνολντ, εξηγώντας τους λόγους που τους ώθησαν στην ενέργεια αυτή. «Ήταν δέκα υπέροχα χρόνια, η συνεργασία μας με τον κύριο Αλαφούζο και τους παραγωγούς του σταθμού ήταν άψογη. Το συναίσθημα που νιώθαμε όποτε οδηγούσαμε στους δρόμους της Αθήνας και ακούγαμε τα τραγούδια μας ήταν μοναδικό. Κανένας άλλος σταθμός παγκοσμίως δεν δεχόταν να παίξει τα τραγούδια μας και εκτιμάμε αφάνταστα το γεγονός ότι οι παραγωγοί του Red έφεραν στα σπίτια των Ελλήνων κομμάτια όπως το "Kryptonite" και το "Here Without You", χωρίς καν να χρειαστεί να τους απειλήσουμε με απόλυση περισσότερες από 2-3 φορές», τόνισε συγκινημένος για να συνεχίσει:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γιορτή των Ευχαριστιών  του 2006. Είχε μαζευτεί όλη η οικογένεια στο σπίτι μας στο Μισισίπι και ακούγαμε Red διαδικτυακά. Όταν έβαλε το "When I'm Gone" όλοι άρχισαν να χειροκροτούν και να αγκαλιάζονται, τραγουδώντας τους στίχους. Ένιωσα τεράστια περηφάνεια και ακόμη θυμάμαι τα λόγια της γιαγιάς μου, η οποία είπε "τώρα μπορώ να φύγω ήσυχη" και μερικές ημέρες αργότερα πέθανε γαλήνια στον ύπνο της. Δυστυχώς όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αποφασίσαμε να δώσουμε το μερίδιο μας διότι σκοπεύουμε να επενδύσουμε σε αθλητικό ραδιοσταθμό και θέλουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας εκεί. Ευχαριστούμε για την αληθινή μουσική».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι 3 Doors Down βρίσκονται μια ανάσα από το να πουλήσουν το μερίδιο τους στους Placebo, με το 51% να παραμένει πάντοτε στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου. Το φαν κλαμπ του συγκροτήματος πάντως είναι καθησυχαστικό, διαβεβαιώνοντας πως ο σταθμός θα εξακολουθήσει να παίζει τουλάχιστον 13 φορές την ημέρα κομμάτια των 3 Doors Down, αφού το password του υπολογιστή που ρυθμίζει τις playlist έχει χαθεί με αποτέλεσμα να παίζουν τα ίδια τραγούδια από το 2005.