Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Επίσημη αργία πλέον στην Τουρκία η ημερομηνία του πρώτου ρεψίματος του Ερντογάν

erdoganΣτην απόφαση να προσφέρει στον τούρκικο λαό περισσότερες ευκαιρίες για να δοξάσει το μεγαλειώδες παρελθόν της χώρας αλλά και ταυτόχρονα να ξεκουραστεί, προχώρησε ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο 62χρόνος πολιτικός, ο οποίες έχει δεχτεί δριμεία κριτική για τις απολυταρχικές τακτικές του, αποφάσισε να δείξει την ευγενική και δοτική πλευρά του, ανακοινώνοντας πως απ' το ξεκίνημα του 2017, στο καλεντάρι της γείτονος χώρας θα προστεθούν επτά νέες αργίες.

Έτσι, εκτός της Ημέρας της Δημοκρατίας, του Μπαϊράμ, της ημέρας μνήμης του Ατατούρκ και των υπόλοιπων καθιερωμένων αργιών, απ' το νέο έτος οι Τούρκοι θα γιορτάζουν και τη γέννηση του Ερντογάν, το πρώτο του κλάμα, το πρώτο του ρέψιμο, την ημερομηνία του πρώτου του φιλιού και της πρώτης του ερωτικής επαφής, την πρώτη φορά που έβαλε USB με την πρώτη, αλλά και την πρώτη φορά που δεν έκαψε το ραβανί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται απ' την Τουρκία, δεν αποκλείεται τα επόμενα χρόνια να προστεθούν τουλάχιστον 15 νέες αργίες, όλες σχετιζόμενος με τον πρόεδρο της χώρας, ενώ απ' το ξεκίνημα του 2018, όλοι άνδρες άνω των 18 ετών θα υποχρεώνονται να φέρουν μουστάκι παρόμοιο με του Ερντογάν.

Ήδη, χιλιάδες  Τούρκοι έχουν βγει στους δρόμους ευχαριστώντας τον ηγέτη τους, ο οποίος αποφάσισε να κλειδώσει το Twitter και το instagram σε ένδειξη  ευγνωμοσύνης προς τον λαό του.