Σε βλέπουμε
Partly cloudy
23°C
 

42χρονος ακολουθεί λογαριασμούς μοντέλων στο ίνσταγκραμ για τις εξωτικές τοποθεσίες

exotic_island_1_1920x1080Μια νέα αγαπημένη ασχολία έχει βρει τις τελευταίες εβδομάδες ο Αντίνοος Μακρής, ο οποίος αφού άνοιξε λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, αποφάσισε να ακολουθήσει μόνο συναδέλφους του και καυτά ξένα μοντέλα τα οποία ποζάρουν με μικροσκοπικά μαγιό σε εξωτικές παραλίες.

Όπως εξηγεί ο 42χρονος, πατέρας 3 παιδιών, ο λόγος που αποφάσισε να ακολουθήσει τους συναδέλφους του, είναι επειδή δεν αντέχει να τους ακούει να τον ρωτάνε καθημερινά αν είδαν τη φωτογραφία που ανέβασαν, η οποία συνήθως περιλαμβάνει αυτούς και τα μικρά παιδιά τους κατά τη διάρκεια εκδρομών.

Όσο για τα μοντέλα; Ο άνδρας ξεκαθαρίζει πως ο λόγος που τα επέλεξε είναι καθαρά ταξιδιωτικός. «Ειλικρινά, δεν είχα προσέξει καν ότι οι φωτογραφίες αυτές έχουν και κορίτσια. Μου αρέσει να τις βλέπω στα διαλείμματα απ' τη δουλειά, να θαυμάζω τα εξωτικά τοπία και τις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά και να ταξιδεύω με το νου μου σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα. Με βοηθάει να καταπολεμώ το στρες και να παραμένω αισιόδοξος», επισημαίνει ο Αντίνοος και συνεχίζει:

«Δεν σας κρύβω μάλιστα πως τις ελάχιστες φορές που παρατηρώ κάποια κοπέλα εκνευρίζομαι, αφού συνήθως κρύβουν το καλύτερο σημείο του μέρους και μου στερούν σημαντικό κομμάτι της απόλαυσης. Μακάρι να μπορούσα να βρω τις ίδιες φωτογραφίες δίχως άσκοπες παρουσίες μοντέλων, όμως φοβάμαι πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον».

Τέλος, ο 42χρονος μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα αποφάσισε να ακολουθήσει το λογαριασμό γνωστής πορνοστάρ, καθώς τον απασχολούν έντονα οι πολιτικές της ανησυχίες.