Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
27°C
 

Επιβεβαιώνεται ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας, σε τσίπουρο μετέτρεψε στην πραγματικότητα το νερό

Μια άκρως ενδιαφέρουσα θεωρία δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ημέρες στην εφημερίδα Daily Mail. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ διεθνούς μέσου, ο Ιησούς εμφανίζεται να συγχέεται με τον Απολλώνιο τον Τυανέα, ο οποίος φέρεται να έκανε θαύματα και να έζησε την ίδια χρονική περίοδο με τον υιό του Θεού.

Απόλυτα εξακριβωμένες πηγές του «Κουλουριού» έρχονται να επιβεβαιώσουν στο έπακρο τους παραπάνω ισχυρισμούς, αποδεικνύοντας την ελληνικότητα του Μεσσία. Έτσι, ο Ιησούς Χριστός μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και φαίνεται να χρωστάει ακόμη αρκετά χρήματα για το ενοίκιο του σπιτιού του.

Η μετατροπή του νερού, δεν αφορούσε κρασί, αλλά τσίπουρο, ενώ το ψωμί μεταμορφώθηκε σε πλούσιες μερίδες μουσακά. Η οργή κατά των Φαρισαίων στην αγορά, είχε να κάνει με το γεγονός πως για λίγο δεν πρόλαβε ανοιχτά τα καταστήματα, ενώ είχε αναστηθεί αμέσως μετά την σταύρωσή του, ωστόσο θέλησε να αναπαυτεί λίγο ακόμη, με κάποιες φωνές να αναφέρουν πως σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει από τα χρέη του.

Το «Κουλούρι» με απόλυτη ευθύνη προς την ιστορία και τη θρησκεία, συνεχίζει το ρεπορτάζ και θα επανέλθει άμεσα με οτιδήποτε νεότερο.