Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

Νέο μυστήριο στον Παράδεισο, σε μια παράξενη έπαυλη έχουν συγκεντρωθεί όλες οι θηλυκές υπάρξεις

pmhΈντονο πέπλο μυστηρίου καλύπτει για ακόμη μια φορά όσα λαμβάνουν χώρα στον κήπο της Εδέμ, αφού τις τελευταίες ώρες, όλες οι γυναίκες έχουν συγκεντρωθεί σε μια μυστηριώδη έπαυλη, η οποία ξαφνικά έχει αποκτήσει έντονη κινητικότητα.

Όπως μεταφέρουν στο «Κουλούρι» έμπιστα χερουβείμ, «όλες οι θηλυκές υπάρξεις άρχισαν να πηγαίνουν σαν υπνωτισμένες στο μεγάλο σπίτι και παραμένουν κλεισμένες εκεί, ενώ εκτός από μουσική, ακούγονται και φωνές από τους τσακωμούς για το ποια είναι η ομορφότερη. Ταυτόχρονα, όλα τα μαγιό από τα καταστήματα του Παραδείσου έχουν εξαφανιστεί, ενώ κάποιοι άγγελοι υποστηρίζουν ότι είδαν τον Χριστό να εξέρχεται από το χώρο τα ξημερώματα, φορώντας πιτζάμες».

Μάλιστα, φαίνονται να επιβεβαιώνονται και κάποιες μαρτυρίες για συναυλία της Μέριλιν Μονρόε στη βίλα, ενώ διαψεύδεται το γεγονός πως το νερό της πισίνες μετατράπηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι σε κρασί. Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει και πάλι με τον Άγιο Πέτρο, ο οποίος ήταν πολύ απασχολημένος αναζητώντας την Παναγία πριν την εντοπίσει ο κρίνος.