2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Δεν χάνει τις ελπίδες του ο πλανήτης, παρά το γεγονός πως ούτε χθες εκπληρώθηκε η προφητεία των Μάγια για καταστροφή του κόσμου

Δεν επιβεβαιώθηκε τελικά η θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία διαβάζαμε λάθος το ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο προέβλεπε ότι η συντέλεια του κόσμου θα ερχόταν στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 και πώς η σωστή ημερομηνία ήταν τελικά η χθεσινή.

Παρά το γεγονός πως ούτε χθες καταστράφηκε ο κόσμος όμως, οι πολίτες της Γης δεν χάνουν τις ελπίδες τους, ευελπιστώντας πως με τον έναν τρόπο ή τον άλλον, ο πλανήτης μας θα καταστραφεί πολύ σύντομα.

«Πάμε καλά, πανδημίες, απειλές πολέμου, οικονομική κρίση και καταστροφή του περιβάλλοντος. Ε δεν γίνεται, σύντομα θα έρθει η οριστική λύτρωση. Είχαμε συγκεντρώσει πολλές ελπίδες για χθες αλλά δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας. Σύντομα θα απαλλαγούμε από τα βάσανά μας», σχολίαζε κάτοικος της γης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το «Κουλούρι» συστήνει στους αναγνώστες του ψυχραιμία και υπομονή, αφού το τέλος θα έρθει.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.