Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Clear
30°C
 

Καταργεί την εκκλησία από το 2018 ο Θεός, αποφάσισε απλά να ταρακουνά αεροπλάνα

bmcΙδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε το τμήμα προσέλκυσης πιστών του Παραδείσου, με τα πορίσματα της έκθεσης να ωθούν τον Θεό στην ριζική αλλαγή τακτικής σε ό,τι αφορά το μάρκετινγκ του Χριστιανισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αριθμούς, το 76% των νέων ακολούθων της θρησκείας, προσήλθαν κατά τη διάρκεια απειλής αεροπορικού δυστυχήματος, με ένα 12% ακόμη να ασπάζεται τον χριστιανισμό εξαιτίας αρρώστιας ή έντονης επιθυμίας για χρήματα ή νίκη της ομάδας τους σε έναν κρίσιμο αγώνα. Μέσω της εκκλησίας αντίθετα, ένα ποσοστό μόλις της τάξης του 11% αποφάσισε να βρει τον Θεό, ενώ ένα 1% επέλεξε τον χριστιανισμό λόγω των αργιών της.

Έτσι, για λόγους οικονομίας, ο άρχοντας του σύμπαντος αποφάσισε να απολύσει όλα τα μέλη του κλήρου και να αφοσιωθεί απλά στο να κουνάει τα αεροπλάνα, κάτι που όπως έχει παραδεχτεί άλλωστε αρκετές φορές μιλώντας στον Άγιο Πέτρο, δεν σταματάει ποτέ να τον διασκεδάζει.

«Πληρώνει τζάμπα τόσα χρόνια τους ιερείς για να κυκλοφορούν με ακριβά κοσμήματα και αμαξάρες και όχι μόνο δεν φέρνουν νέους πιστούς, αντίθετα διώχνουν κι αυτούς που έχουμε. Κάθε φορά που κάποιος φοβάται σε αεροπλάνο ξαφνικά γίνεται χριστιανός, οπότε γιατί να μην επικεντρωθούμε σε αυτό; Μεγάλη γάτα ο Θεός, δεν έφτιαξε τυχαία τον κόσμο», σχολίασε στο «Κουλούρι» άγιος που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.