Σε βλέπουμε
Partly cloudy
17°C
 

Χταπόδι που κατασπαράσσει γλάρο δεν περίμενε ποτέ ότι θα γίνει είδηση σε σάιτ

octpus-eating-seagullΑπορημένο αλλά και ταυτόχρονα εμφανώς κολακευμένο δηλώνει νεαρό χταπόδι, το οποίο μερικές ημέρες πριν κατασπάραξε γλάρο σε θάλασσα της Αμερικής.

Το μαλάκιο, είχε στήσει καρτέρι στο πτηνό, το οποίο και καταβρόχθισε όταν εκείνο πλησίασε στην επιφάνεια του νερού για να αρπάξει ψάρια. Αυτό που όμως ήταν μια ακόμη μια μέρα στη δουλειά για το θαλάσσιο πλάσμα, αποτέλεσε σημαντική είδηση σε πληθώρα ενημερωτικών σελίδων, χάρη σε χρήστη του YouTube που απαθανάτισε και ανέβασε τη σκηνή στο λογαριασμό του.

«Τι να πω, αν ήξερα ότι θα βιντεοσκοπήσουν και θα κάνει το γύρο του διαδικτύου η ενέργειά μου, θα την είχα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή. Δεν ήξερα ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται τόσο για τις διατροφικές μας συνήθειες και τις μάχες μας, στο εξής θα προσέχω καλύτερα πως κινούμαι, μπορεί να με δουν κι οι συγγενείς μου σε πιο μακρινούς ωκεανούς», δήλωσε όλο περηφάνια στο «Κουλούρι» το χταπόδι, την ώρα που χώνευε το τελευταίο κομμάτι γλάρου, χαμογελώντας πλατιά σε περίπτωση που κάποιος φωτογραφίζει τη σκηνή.

Εμείς εδώ στο «Κουλούρι» δεσμευόμαστε να δημοσιεύουμε συχνότερα τέτοια βίντεο από τη μητέρα φύση, τα οποία αναμφίβολα συνιστούν σημαντικές ειδήσεις, άξιες για αναπαραγωγή.