Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
8°C
 

Εντάξει Δημήτρη, περαστικός ήμουν και καλή σου νύχτα

marinΒλέπω ότι η προσπάθεια σπίλωσης και λάσπης εναντίον του ονόματός μου συνεχίζεται με εμφανή στόχο να βλάψουν εμένα, τις επιχειρήσεις μου και φυσικά τον Ολυμπιακό.

Πήρα πράγματι τηλέφωνο τον κύριο Τζανακόπουλο το βράδυ του Σαββάτου. Απαγορεύεται να πάρεις τηλέφωνο κάποιον που νοιάζεσαι για να δεις τι κάνει; Ξαναλέω πάλι, πήρα στο τηλέφωνο τον κύριο Τζανακόπουλο, μόνος μου εντελώς, κι όταν αντελήφθην ότι είναι στο σπίτι και δεν γνωρίζει κάτι για τις ανακοινώσεις εναντίον μου, του είπα «εντάξει Δημήτρη, περαστικός ήμουν, είπα να σου κάνω ένα τηλέφωνο και καλή σου νύχτα».

Τελευταία φορά που τσέκαρα, είχαμε ακόμα δημοκρατία. Μπορώ να πάρω τηλέφωνο όποιον πολιτικό θέλω και να τον ρωτήσω πού είναι, τι κάνει και ποιος διαδίδει ψεύδη για εμένα. Το κάνω από αγνό ενδιαφέρον και απαιτώ να σταματήσει η προσπάθεια υπονόμευσής μου. Ο λαός, η κοινή γνώμη, έχουν μάτια και αντίληψη και καταλαβαίνουν.

Ο λαός του θρύλου είναι αυτός που με σταματάει όταν πηγαίνω για κούρεμα στο Πασαλιμάνι και ρωτάει «πρόεδρε τι θα γίνει με την προπονητάρα τον Λεμονή;».  Ας ασχοληθούν επιτέλους με τα αληθινά προβλήματα της χώρας και ας μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας.

Καλή νύχτα σας κύριοι.