Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
22°C
 

Στα νιάτα μου έπαιζα καλύτερα από τον Αντετοκούπο

Πραγματικά, το έχετε κουράσει με τον Αντετοκούπο, λες και δεν έχουμε άλλους παίκτες. Τι τρέλα είναι αυτή με το παιδί;

Όχι, δεν τον έχουμε ανάγκη τον αθλητή αυτόν. Και σιγά εδώ που τα λέμε. Τι κάνει πια αυτός ο Ατεντοκούνμπο τόσο καλά; Ε; Επειδή πηδάει ψηλά δηλαδή; Δεν έχετε προλάβει Σκροπολίθα, Φαίδωνα Ματθαίου και Κολοκυθά μου φαίνεται και τώρα δεν ξέρετε τι λέτε. Στα νιάτα μου στον Παναθηναϊκό έπαιζα πολύ καλύτερο μπάσκετ από τον Αντεντογκούμπο, δεν είδα όμως να με παρακαλάτε να παίξω στην Εθνική.

Να κάτσει στην Αμερική, να παίζει σε αυτό το τσίρκο που το λέτε ΝΒΑ. Αν δεν μάθαινε να τρέχει στους δρόμους της Αθήνας για να αποφύγει την αστυνομία όσο πουλούσε CD, να δω πού θα ήταν τώρα. Μόνο ο Θανάσης ξέρει μπάσκετ, μερικοί εκλεκτοί δημοσιογράφοι τα γράφουν αλλά τους φιμώνει η συνωμοσία που έχει στηθεί εναντίον μου.

Να είναι καλά οι λεβέντες που με υποστηρίζουν, μόνο αυτοί ξέρουν μπάσκετ. Όσο με λένε Βασιλακόπουλο, ο Αντεμποκούμπο δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τα γαλανόλευκα. Σας αφήνω τώρα, πρέπει να προπονήσω τους διεθνείς και να στείλω τα κείμενα στους δημοσιογράφους που κουβαλάω με τα τσάρτερ μου για να με αποθεώνουν.

Ακούς εκεί πια με τον Αντετοκούνμπο.