Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
21°C
 

Πραγματικά, υπέροχη διοργάνωση η Ευρωλίγκα

Ναι, πράγματι, αισθάνομαι αφοσίωση. Μιλάμε για την κορυφαία διοργάνωση, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά πιθανότατα και στον πλανήτη ολόκληρο. Το μπάσκετ στα καλύτερά του και είναι τιμή για τον Παναθηναϊκό να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή.

Μπράβο στον Ζόρντι, τον καλό μου φίλο και πιστό συνέταιρο, τον οποίο φυσικά και πίστεψα από την πρώτη στιγμή. Όλα είναι υπέροχα, τα γήπεδα, οι μπασκέτες, οι ομάδες, τα προγράμματα, οι κληρώσεις, οι πάγκοι, μα πάνω απ' όλα, οι εξαίσιοι επαγγελματίες που εργάζονται ως διαιτητές.

Μακάρι να μείνουμε στην Ευρωλίγκα για χρόνια, δεκαετίες, αιώνες και να έχω τη χαρά να ζω βραδιές όπως αυτή της πρεμιέρας. Είναι άλλωστε κάτι που το αισθάνομαι από την πρώτη ημέρα, με ξέρετε, όταν έχω σταθερή άποψη για κάτι δύσκολα την αλλάζω. Ανυπομονώ για τη συνέχεια της διοργάνωσης και τα stories που θα ανεβάσω στο Instagram από τα παιχνίδια της ομάδας.

Το μόνο που με ενοχλεί λίγο, είναι η συμμετοχή τόσων ξένων, οι γυναίκες στις εξέδρες, ο Σπανούλης και το γεγονός πως δεν μπορώ να παρκάρω το αμάξι μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά ούτε η μαφία της FIBA τα επιτρέπει αυτά.

Καλή σεζόν και μην ξεχνάτε, κράτα τους φίλους κοντά και τους εχθρούς σου ακόμα πιο κοντά.