Τι σημασία έχει
Clear
9°C
 

House of Cards χωρίς τον Kevin Spacey δεν είναι το ίδιο

korkoΕίμαι πολύ απογοητευμένος με το Netflix που αποφάσισε να διώξει τον υπέροχο Kevin Spacey από το House of Cards και να γυρίσει την τελευταία σεζόν χωρίς αυτόν.

Ξέσπασα, γιατί το παρελθόν ενός μεγάλου καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον στοιχειώνει για πάντα, είναι καιρός να προχωρήσουμε και να αφήσουμε τα του παρελθόντος στο παρελθόν. Είναι πραγματικά κρίμα τα μέσα να πατούν έναν καλλιτέχνη για το παρελθόν του σαν να ήτανε σκορπιός.

Έχω μια διαίσθηση πως τo House of Cards ήταν o Kevin Spacey και ο Kevin Spacey ήταν το House of Cards. Ο Kevin Spacey έχει φάει τη ζωή με το κομμάτι, και τιμωρείται από λαϊκά δικαστήρια για κάτι που φέρεται πως έκανε όταν ήταν παιδί ακόμα.

Για όσους επικρίνουν τον Kevin που δήλωσε την ομοφυλοφιλία του για να θολώσει δήθεν τα νερά, ήθελα να πω πως πολύ καλά έκανε. Μέχρι εδώ με τη λάσπη, τη σκόνη και τα θρύψαλα. Πολλοί λένε πως αυτές οι συμπεριφορές ήταν φανερά μυστικά στο Hollywood.

Ας πάψουμε όμως να ψάχνουμε χαμένες Ατλαντίδες, και να επικεντρωθούμε στις αλήθειες και τα ψέματα που ανακινούν οι δημοσιογράφοι για την τηλεθέαση και το κουτσομπολιό.