Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

Βλέπω Game of Thrones για να έχω κάτι να συζητάω με τα παιδιά μου

kdkdlldΟρέστη και Ευριδίκη, αγαπημένα μου παιδιά, αν διαβάζετε αυτό το γράμμα να ξέρετε πως τα παρατάω. Τόσο καιρό στήνομαι κάθε βδομάδα μπροστά στην τηλεόραση και βλέπω αυτό το Game of Thrones στη Nova για να έχω να συζητάω κάτι μαζί σας, όμως δεν αντέχω άλλο.

Τι πράγμα είναι αυτό τελοσπάντων, δράκοι και ιππότες, μάχες, σκοτωμοί, πεθαμένοι βασιλιάδες, βρυκόλακες στα χιόνια, κόκκινες μάγισσες, νάνοι, κοράκια και ένας Θεός ξέρει τι άλλο. Απορώ πού τα σκέφτονται όλα αυτά.

Έχω γεμίσει ένα τετράδιο σημειώσεις για να καταφέρω να μάθω τους χαρακτήρες και το γενεαλογικό τους δέντρο αλλά μόλις συνηθίσω κάποιον και πω ότι αυτός ξέρω ποιος είναι, μετά από λίγο πεθαίνει. Τόσες δολοφονίες δεν είχε ούτε η Λάμψη, για να μην μιλήσω για τους ακρωτηριασμούς και το αχαλίνωτο σεξ, ακόμα και μεταξύ αδελφού και αδελφής. Τρομερά πράγματα, κολάζομαι.

Αν τα έβλεπε η δική μου μάνα, τώρα θα έκανε μετάνοιες στον Άγιο Δαμαλιανό τον Ερημίτη ή θα με είχε πάει για εξορκισμό. Βέβαια, ομολογώ πώς βλέποντας όλες τις παλιές σεζόν στο Nova On Demand και Nova GO, άρχισε να μου αρέσει πολύ, έστω κι αν έχω ακόμη πολλές απορίες και συνέχεια φοβάμαι ότι κάποιος που συμπαθώ θα πεθάνει. 

Όταν κάνετε δικά σας παιδιά και φτάσετε στην ηλικία μου, θα καταλάβετε. Όλη μέρα είμαστε στο ίδιο σπίτι και δεν ανταλλάσσουμε κουβέντα, έχω βαρεθεί να ακούω μονολεκτικές απαντήσεις. Τέλος πάντων, αφού αυτό σας αρέσει, πλέον μου αρέσει και μένα.

Που θα πάει, θα φύγει ο «χειμώνας» και δεν θα 'χει πια Game of Thrones, να δω τι άλλο θα βρείτε τότε.