Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
12°C
 

Ο Ολυμπιακός είναι τέλειος. Ο Ολυμπιακός είναι τέλειος. Ο Ολυμπιακός είναι τέλειος

arlrfkΟ Ολυμπιακός είναι τέλειος. Ο Ολυμπιακός είναι υπέροχος. Ο πρόεδρος τα έχει κάνει όλα σωστά και είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη.

Τόσο φοβεροί παίκτες. Προπονητάρα. Γηπεδάρα. Όλα είναι φανταστικά. Όσοι επιμένουν να μην το βλέπουν, είναι είτε τρελοί, είτε πληρωμένοι εχθροί μας. Δεν κάνουμε ποτέ λάθη, μας πολεμάει το σύστημα αλλά θα το κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι τέλειος. Ο Ολυμπιακός είναι υπέροχος. Ο πρόεδρος τα έχει κάνει όλα σωστά και είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη.

Επαναλάβατε μετά από μένα.Ο Ολυμπιακός είναι τέλειος. Ο Ολυμπιακός είναι υπέροχος. Ο πρόεδρος τα έχει κάνει όλα σωστά και είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Είστε τυφλοί και δεν το βλέπετε; Γιατί μας πολεμάτε; Γιατί απλά δεν παραδέχεστε ότι ο Ολυμπιακός είναι τέλειος και ο πρόεδρος αλάνθαστος; Γιατί θέλετε σας πείσουμε με τον ζόρικο τρόπο;

Ο Ολυμπιακός είναι τέλειος. Ο Ολυμπιακός είναι υπέροχος. Ο πρόεδρος τα έχει κάνει όλα σωστά και είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Το καταλάβατε ή θέλετε να λάβετε μια επίσκεψη σπίτι για να το δείτε καθαρά; Καλά το φαντάστηκα.