Σε βλέπουμε
Partly cloudy
23°C
 

Αλέξη και Κυριάκο, ζακέτα να φοράτε, κάνει ακόμα κρύο

fofi-gennhmataΧάρηκα πολύ το διάλογο που είχα την προηγούμενη εβδομάδα στο Twitter με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Νόμιζαν ότι εγώ δεν θα ξέρω από αυτά, ότι δεν θα τους απαντήσω επειδή δεν είμαι αρκετά κουλ και μοντέρνα, αλλά γελάστηκαν.

Σε όλα τα οικογενειακά τραπέζια, εγώ κάθομαι με την νεολαία και συζητάω μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν. Χειρίζομαι μόνη μου το Facebook μου και αφήνω σχόλια σε φίλους, ενώ ακόμη θυμόμαστε με τους συνεργάτες μου μια φορά που τους έκανα poke και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε.

Ο ελληνικός λαός να είναι σίγουρος ότι μπορώ να τον οδηγήσω στο μέλλον. Γκουγκλάρω πράγματα, μιλάω με τη Siri και πρόσφατα ξεκίνησα να παρακολουθώ κι αυτό το «Lost» για το οποίο μιλάνε όλοι, στην ολοκαίνουρια τηλεόραση η οποία δεν έχει ούτε ένα σεμεδάκι πάνω αν θέλετε να ξέρετε.

Αλέξη και Κυριάκο, μην νομίζετε ότι θα έχετε εύκολο έργο απέναντί μου. Θα δώσω σκληρή μάχη και το λέει ακόμα η καρδούλα μου. Απλά, για να είστε δυνατοί, να φοράτε ζακέτα γιατί ο ήλιος αυτή την εποχή έχει δόντια και μπορεί να σας ξεγελάσει. Κυκλοφορούν ιώσεις, αν θέλετε μπορώ να σας φτιάξω μια πορτοκαλάδα και να σας την προσφέρω στα γραφεία μας μαζί με μερικά φρούτα.

Τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στο Twitter.