Να πάτε αλλού
Partly cloudy
13°C
 

Οι Άγγλοι είναι ντιντήδες και οι Γάλλοι βρωμάνε, τι να κάνουμε;

pagkΑπορούν ορισμένοι με τις δηλώσεις μου σχετικά με τον λαό της Τουρκίας και την άποψή μου πως καλός Τούρκος, είναι μόνο ο νεκρός.

Τι να κάνουμε ρε παιδιά, έτσι είναι, εγώ φταίω δηλαδή; Οι Τούρκοι είναι ένα μάτσο βάρβαροι που δεν έχουν ίχνος πολιτισμού και αισθήματος δικαίου. Δεν πειράζει όμως. Σημασία έχει να μην μας ενοχλούν, διαφορετικά μπορούμε πάντα να πάμε να πάρουμε την Πόλη και να τελειώνουμε. Αλλά δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τους γείτονες, αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω.

Κι οι Άγγλοι άλλωστε είναι μεγάλοι ντιντήδες, ενώ είναι γνωστό ότι οι Γάλλοι βρωμάνε πατόκορφα. Όπως και το γεγονός ότι οι Ιταλοί ουρλιάζουν, οι Αμερικάνοι είναι βλάχοι, οι Ιρλανδοί μεθύστακες και οι Ασιάτες κοντοί και ίδιοι. Παιδιά δεν τα λέω εγώ αυτά, τα έχει αποδείξει η ιστορία. Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε, παρά μόνο να τα αποδεχτούμε, όπως την τσιγκουνιά των Εβραίων και τον ναζισμό των Γερμανών.

Προχωράμε για μια νέα εποχή, όμως το «πας μη Έλλην βάρβαρος θα ισχύει για πάντα», σαν την ανωμαλία των Ολλανδών. Αν έχετε όρεξη να το αναλύσουμε, να πάτε όλοι στο διάολο.